img

Red Dead Redemption 2 – Vadiúj vadnyugat

Az év egyik legjobban várt játéka, a Red Dead Redemption 2 a mai naptól elérhető PS4-re és Xbox One-ra!

Nyolc és fél évet kellett várnunk rá, hogy elkészüljön minden idők legjobb vadnyugati játékának folytatása. A Red Dead Redemption 2 azonban meghálálja ezt a várakozást, hiszen egy olyan részletesen kidolgozott világot, és egy olyan tartalmas sztorit mutat be, amilyet még nem nagyon láttunk.

Az új kaland főszereplője Arthur Morgan, aki a Van Der Linde banda tagjaként egy balul sikerült rablást követően menekülni kényszerül. Csapatával és barátaival a vadonba veszi be magát, ahol nemcsak a túlélésért, de neve tisztázásáért is meg kell küzdenie. A Red Dead Redemption 2 egy epikus történet a vadnyugati korszak végéről, barátságról és áldozatokról, amelyben számos érdekes és élő karaktert ismerhetünk meg. Ez a második rész időben az első előtt játszódik, így a csapat tagja John Marston, a 2010-es játék főszereplője, és a fia is.

A Rockstar Games időt és pénzt nem kímélve egy hihetetlenül szép játékot alkotott, melyben százával akadnak olyan apró részletek, amik más játékokban nincsenek kidolgozva. A mély hóval borított hegyvidéktől a napégette kanyonokig, a poros kis falvaktól a füstös nagyvárosokig ez egy hatalmas, élő világ, amelyben mindennek és mindenkinek megvan a maga szerepe. A küldetések mellett számos játékmechanika színesíti az élményt, így például gondoskodnunk kell a táborhelyünk biztonságáról, társaink élelmezéséről, és megannyi váratlan esemény is közbejöhet.

Természetesen megmaradt a Rockstar-tól megszokott akció is. Pisztolyokkal és puskákkal felfegyverezve, külső vagy akár FPS nézetből is harcolhatunk, a játékban pedig szerepel minden vadnyugati élmény, a lovaglástól a vonatos üldözésen át a szórakozási lehetőségekig. Ha a kalandozás mellett másra is jut idő, beülhetünk a bárba egy italra, új frizurát vágathatunk főhősünknek, vagy lenyomhatunk néhány kártyapartit. A Red Dead Redemption 2-ben a lehetőségek szinte végtelenek.

A Red Dead Redemption 2 kapható normál, Special Edition és Ultimate Edition kiadásban is, melyek különböző digitális extrákat tartalmaznak. Aki most ugrana fejest a videojátékok világába, az választhatja az egyik PS4-es gépcsomagot is! Vadnyugati kalandoroknak pedig a hivatalos, angol nyelvű útmutató könyv, vagy a fizikai ajándéktárgyakkal megpakolt Collector’s Box is ajánlható. Bármelyik platformra is válaszd, a Red Dead Redemption 2 az év egyik legjobb kalandját ígéri!



További tartalom betöltése.