img

[LEZÁRULT] Red Dead Redemption 2 Facebook nyereményjáték

Érdemes követni Facebook oldalunkat, mert ezen a hétvégén Red Dead Redemption 2 PS4 játékot nyerhetsz!

Az idei év legnagyobb és legfontosabb játékmegjelenése a Red Dead Redemption 2, amely a Rockstar Games 2010-es vadnyugati, nyílt világú kalandjátékának lenyűgöző folytatása, olyan látvánnyal és tartalommal, amilyet még nem láthattunk ebben a műfajban. A játék 1899-be kalauzol el, ahol Arthur Morgan és csapata, a Van Der Linde banda egy balul sikerült rablás után menekülésre kényszerül. Nagyszabású történet veszi kezdetét, amelyben számtalan érdekes karaktert, egy óriási, élethű világot és megannyi nem várt kalandot ismerhetünk meg. A kritikusok egybehangzó véleménye szerint ez a valaha készült egyik legnagyszerűbb videojáték.

A Red Dead Redemption 2 egy példányát most megnyerheted, ha követed Facebook oldalunkat a https://www.facebook.com/konzolvilag címen, és részt veszel nyereményjátékunkon, amely október 31-től november 5-ig tart. Nincs más dolgod, mint követni az oldalt, lájkolni a nyereményjátékot, válaszolni a feltett kérdésre, és megjelölni benne egy barátodat is. A nevezők között egy Red Dead Redemption 2 PS4 játékszoftver kerül kisorsolásra!

Facebook oldalunkon további hírekkel, akciókkal, rendszeres nyereményjátékokkal várunk, ahol rajongói közösségünknek is tagja lehetsz.



További tartalom betöltése.