img

Visszatért az őrült duó a Ratchet & Clankben

Újabb izgalmas kalanddal tért vissza közénk a PlayStation-konzolok páratlan párosaként megismert Ratchet & Clank, akik első újgenerációs történetükben nosztalgikus élményekkel szolgálnak a rajongók számára.

A PlayStation 4 exkluzivitásában megjelent Ratchet & Clank ugyanis nem egy teljesen új ötleten alapuló epizód, hanem a 2002-ben megjelent, és mára már legendássá érett első felvonás minden téren felújított és újragondolt változata. Ennek megfelelően az Insomniac Games munkatársai teljesen újraalkották a grafikát, ami így maximálisan megfelel a mai kor követelményeinek, de a küllem mellett gondoskodtak arról, hogy a játékmenet szempontjából is legyenek újdonságok, ezáltal a végeredmény messze nem csak a nosztalgiázásról szól.

"...óriási akciók kapják a főszerepet..."

A Ratchet & Clank tehát bár ismerős kalandokra hív a két jómadár oldalán, azonban olyan változtatások és újdonságok dobják fel az ismert élményeket, mint az újabb fegyverek vagy fejtörők, amelyek sokkal változatosabbá és izgalmasabbá teszik az élményt. Az alapok természetesen azért változatlanok maradtak, ennek megfelelően az ügyességi feladatok mellett továbbra is az óriási akciók kapják a főszerepet a jól ismert fantáziavilág felfedezése során, amelyben két dolog garantált: az állandó izgalom és a szórakozás.

Amennyiben Te is át akarod élni a Ratchet & Clank film élményeit játékos formában, rendeld meg még ma a játékot.

Ha a játékkal kapcsolatos legfrissebb hírekre vágysz, csatlakozz Facebook oldalunkhoz, ahol egy aktív gamer-közösség is vár rád!



További tartalom betöltése.