img

RAGE 2 részletek

A Bethesda E3-as konferenciáján részletesebben is szemügyre vehettük a RAGE 2-t, ami kétségtelenül a kiadó eddigi legőrültebb játéka lesz.

Az első RAGE jó játék volt, mégsem mozgatta meg igazán a játékosok fantáziáját, ezért úgy tűnt, sosem kap folytatást. Tévedtünk – a RAGE 2 hamarosan megérkezik, és itt már biztos nem lesz gond azzal a fantáziával!

Elődjétől eltérően a RAGE 2 egy teljesen szabadon bejárható nyílt világban játszódik, változatos környezetben, a sivatagtól a dzsungelekig. A történet főszereplője Walker, az utolsó rendfenntartó a vidéken, aki a világvége utáni világban küzd a túlélésért, és azért, hogy térdre kényszerítse az Authority nevű gonosz hatalmat. A játékban egyaránt fontos lesz a tűzharc és a járművek kezelése is. Ha látsz egy autót, motort vagy helikoptert, abba beleülhetsz, és vezetheted!

A RAGE 2 világa gyönyörű (ami nem csoda, hiszen a nyílt világú játékok egyik mestere, az Avalanche Studios fejleszti), akciója pedig intenzív és erős. A Bethesda konferenciáján látott videóban egy küldetést követhetünk nyomon, ebben Walker feladata, hogy Föld körüli pályáról lehozzon egy tárolót, amiben különleges minták találhatók. A küldetés több szakaszban zajlik, úgyhogy több játékmechanikát is szemügyre vehetünk.

Fegyvereink és járműveink mellett különleges „nanitrite” képességeink is lesznek, amiket a világban szedhetünk össze, segítségükkel még pusztítóbb támadásokra leszünk képesek. Visszatér a Wingstick is, az eldobható háromágú bumeráng, amivel akár levághatjuk ellenfeleink fejét. A bemutatott gameplay önmagáért beszél!

A RAGE 2 2019 második negyedévében jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra. Nálunk viszont akár már most előrendelheted!



További tartalom betöltése.