img

RAGE 2 – Őrült világvége

A mai naptól elszabadul az őrület, mert elérhetővé vált a RAGE 2, az id Software és az Avalanche Studios lövöldözős játéka Xbox One-ra, PS4-re és PC-re. Szállj be te is a pusztításba!

A 2011-ben megjelent, eredeti RAGE egy különleges és minőségi belső nézetű lövöldözős játék volt az FPS műfaj megteremtőitől, az id Software-től. Csaknem nyolc évet kellett várni a folytatásra, de a RAGE 2 végre megérkezett, méghozzá teljes értékű, nagyszabású, nyílt világú akciójátékként! A világ tervezéséért az Avalanche Studios, míg az ütős játékmenetért az id mesterei felelősek, így a RAGE 2 a két műfaj legjobb elemeit ötvözi. A világvége még soha nem volt ennyire vad és élvezetes!

A játék története az első rész után több évvel játszódik. A meteor becsapódása után a világ kezd éledezni, de a társadalom továbbra is az Authority elnyomása alatt él. Walker, az utolsó életben maradt ranger bőrébe bújva kell túlélned ezt a világvége utáni apokalipszist, és többféle környezetben, erdőben, mocsárban, sivatagban legyőzni az ellenséges bandákat. Az űrből lehívott bárkák kinyitásával új képességekre tehetsz szert, és egyre nagyobb fegyvereket szerezhetsz, így minél többet fedezel fel a világból, annál nagyobb pusztítást vihetsz véghez! A RAGE 2 ötvözi a nyílt világú játékok szabadságát a DOOM-ból megismert gyors, ütős, vad játékmenettel.

A lövöldözés mellett járműveket is vezethetsz! Ülj be bármelyik autó, homokfutó, páncélozott harckocsi vagy akár helikopter volánja mögé, és támadj meg ellenséges konvojokat, szabadíts fel távoli városokat, ahogy neked tetszik, amilyen sorrendben csak akarod. A RAGE 2 az őrületről, a pusztításról és a szabadságról szól! Élvezd az elképesztően látványos akciót tükörsima 60 fps képfrissítéssel Xbox One X és PS4 Pro konzolokon!

Vásárold meg a RAGE 2-t akár már most, háromféle változatban is! Az országban csak nálunk kapható a különleges Wingstick Edition, amely egy valódi Wingstick replikát és többféle digitális extrát és boostert tartalmaz. Ha még vadabb élményre vágysz, válaszd a Collector’s Editiont fémtokkal, poszterrel és egy hatalmas, beszélő mutáns fejjel! Indulj kalandra a RAGE 2 világában még ma!



További tartalom betöltése.