img

Felbőgtek a motorok a Project CARS-ban

A Slighlty Mad Studios legújabb versenyjátéka az autós szimulátorok újgenerációs képviselőjeként nem kisebb célt tűzött ki maga elé, minthogy kettőbe visszakapcsolva, egy izmos padlógáz után felzárkózzon az olyan híres sorozatok mellé, mint a Forza Motorsport vagy a Gran Turismo.

Az alábbiakban minden részletet megtudhatsz a játékról!

A Project CARS legnagyobb pozitívuma minden kétséget kizáróan az, hogy nemcsak a vérbeli szimulátor-rajongók találják meg benne a számításaikat, hanem azok is, akik korábban még soha nem játszottak ilyen stílusú alkotással. Ők a szabad beállításoknak köszönhetően már a kezdetektől élvezhetik a száguldást, és rövid időn belül igazán profi versenyzőkké válhatnak, így nemcsak egyedül köröznek majd, hanem a változatos többjátékos módoknak köszönhetően akár másokkal is összemérhetik tudásukat.

A játékban több mint 60 autó és közel 40 pálya várja a rajongókat, amik kivétel nélkül a valóságban is létező darabok, sőt mi több, a fejlesztők hatalmas figyelmet szenteltek arra, hogy például a járművek ne csak kívül és belül, hanem tulajdonságaikat tekintve is hasonlítsanak valódi másukra. A Project CARS ezen felül olyan elképesztően részletes, mi több, szó szerint elképesztően realisztikus grafikát kínál a hasonló jelzőkkel illethető játékmenet mellett, amilyenre korábban még garantáltan nem volt példa. Nem véletlen, hogy a készítők gyakran valódi felvételekkel vetették össze a játék küllemét és az eredmény minden esetben önmagáért beszélt!

Rendeld meg még ma a Project CARS-t, és tapasztald meg az újgeneráció első komolyabb szimulátorát!

Amennyiben te sem akarsz lemaradni a játékkal kapcsolatos legfrissebb hírekről, csatlakozz Facebook oldalunkhoz, ahol egy több mint 20 ezer fős aktív gamer-közösség is vár rád!



További tartalom betöltése.