img

Dinamikus időjárás a Pro Evolution Soccer 2016-ban

Idén is megpróbálja megszorongatni a FIFA-sorozatot a Konami egyre népszerűbb focis játéka, avagy a Pro Evolution Soccer, amelynek aktuális évadja minden eddiginél komolyabb újdonságokkal és változásokkal kedvez a virtuális futball rajongóinak.

Az alábbiakban minden részletet megtudhatsz a játékról!

A PES 16-ban a készítők alaposan finomították és továbbfejlesztették a mesterséges intelligenciát és a fizikát annak érdekében, hogy a játékosok minden eddiginél realisztikusabb élmények részesei lehessenek, ezáltal a focisták valószerűen ütköznek majd a meccsek során, ezeknek a koccanásoknak pedig következményei is lesznek.

Mindezen túlmenően a rengeteg új mozdulat tovább fokozza ezt a hatást, hiszen a játékosok változatosabb cselekkel és mutatványokkal tudnak villantani a mérkőzéseken.

Az alkotásban ezen felül alaposan átalakították a készítők a Master League játékmódot, abszolút újdonságként pedig a dinamikus időjárást köszönthetjük, aminek hála egy meccs során – akárcsak a valóságban – bármikor eleredhet az eső, ami akár az aktuális állást is könnyedén megfordíthatja, a vizes fűben ugyanis a focisták és a labda is másként viselkednek.

A játékot természetesen a továbbfejlesztett – PC-n, PS4-en és Xbox One-on igazi újgenerációs – grafika teszi még teljesebbé, aminek köszönhetően a látványra sem panaszkodhatunk.

Rendeld meg a játékot még ma, és ezért cserébe értékes ajándékokkal jutalmazunk meg, így egy PES 2016 poszter mellett egy szurkolói sálat vagy egy focilabdát is bezsebelhetsz magadnak.

Csatlakozz Facebook oldalunkhoz, ahol nem csak a legfrissebb híreket találod a játékról, hanem még egy aktív gamer-közösség tagja is lehetsz!



További tartalom betöltése.