img

Predator: Hunting Grounds – Indul a vadászat

Légy vadász vagy túlélő a Predator: Hunting Grounds játékban, amely a legendás filmes univerzumba visz el, izgalmas multiplayer akcióval!

Amióta mozikba került az Arnold Schwarzenegger főszereplésével készült akciófilm, a Predator (Ragadozó), azóta a filmtörténet egyik legendás univerzumáról beszélünk, amely számos folytatást, könyvet és videojáték adaptációt megélt. Ha rendelkezel PS4 konzollal, akkor most minden eddiginél látványosabb formában elmerülhetsz ebben a halálos dzsungelben, megérkezett ugyanis a Predator: Hunting Grounds, a legújabb online multiplayer kaland!

A Predator: Hunting Grounds egy lenyűgözően látványos, izgalmas aszimmetrikus lövöldözős játék, amelyben négy kommandós és egy Ragadozó csap össze, a filmekből ismert helyszíneken. Ha úgy döntesz, hogy az idegen Predator bőrébe bújsz, akkor megismerheted a rád vadászók viselkedését, láthatatlanná válhatsz, és te döntheted el, mikor csapsz le rájuk. A sikeres vadászatért trófeákat kapsz. A kudarc nem lehet opció! Vess be álcát, idegen technológiákat, halálos fegyvereket (például íj, plazmavető), és válassz három Predator kaszt közül, eltérő képességekkel és tulajdonságokkal.

Vagy küzdj az emberek oldalán, és csatlakozz egy elit kommandós csapathoz. Teljesíts küldetéseket a dzsungelben bármi áron, dolgozz össze a többiekkel, majd menekülj el a helikopterrel. De vigyázz, mert valami vadászik rátok! Válassz több karakter közül, használd a legütősebb fegyvereket, és kerüld el, vagy vadászd le a Predatort! A dzsungelben azonban nem csak egyetlen szörny jelenti a veszélyt, NPC-kkel is meg kell küzdened, ellenséges gerillákkal, katonákkal és más szervezetekkel fog összecsapni a kommandós egység.

Ez a különleges, online multiplayer akciójáték olyan módon mutatja be a Predator univerzumot, és hozza vissza az 1987-es legendás film hangulatát, ahogyan arra még nem volt példa. A Predator: Hunting Grounds április 24-től kapható PS4-re. Lépj be te is a virtuális dzsungelbe, és küzdj mindkét oldalon. Kezdődik a vadászat!



További tartalom betöltése.