img

Újra Pokémon-mester lehetsz!

Újabb Nintendo 3DS-exkluzív Pokémon szerepjátékkal gazdagíthatják gyűjteményüket hamarosan a franchise rajongói, a Pokémon Sun & Moon révén ugyanis újfent óriási vadászatra indulhatunk, amelynek során igazi Pokémon mester lehet belőlünk.

A Pokémon Sun & Moon egyenesen Alola régiójába repít el minket, ahol szabadon bejárhatjuk az egész vidéket újabb kalandok és természetesen pokémonok után kutakodva, hiszen minél több kis teremtményt tudunk pokélabdába zárni, annál többet érünk majd a későbbi harcok során.

A játékban ugyanis nem csak kalandoznunk és gyűjtögetnünk kell, hiszen rengeteg egyéb pokémon edzővel találkozhatunk majd, sőt mi több, a veszélyes Koponya Csapat félelmetes tagjaival is összemérhetjük tudásunkat, akik aljasságban és gonoszságban bőven felveszik a kesztyűt az egykori Rakéta Csapat tagjaival.

Válaszd akár a Pokémon Sun, akár a Pokémon Moon változatot – a különbség mindössze néhány felsorakoztatott szörnyecskében van, de a történet és a játékélmény ugyanaz –, kezdő pokémonod kiválasztását követően egy garantáltan felejthetetlen élmény vár majd rád egy összetett harcrendszer, valamint rengeteg fejlesztés társaságában.

Rendeld elő a játékot még ma, és garantáltan már a megjelenés napján belecsaphatsz a Pokémon Sun & Moon élményébe! Sőt mi több, a standard változat mellett választhatod az ajándék fémdobozzal kiegészített Fan Edition-t, valamint az extra figurával, matricákkal, notesszel és egyéb ajándékokkal felvérezett Deluxe Edition-t is.

Ha nem bírod ki a megjelenésig és szeretnél mielőbb Pokémonokkal játszani akkor nézd meg a régebbi játékainkat is vagy gépcsomagjainkat. Kattints ide és ugorj fejest a Pokémonok világába! 

Ha a játékkal kapcsolatos legfrissebb hírekre vágysz, csatlakozz Facebook oldalunkhoz, ahol egy aktív gamer-közösség tagjává is válhatsz!

 



További tartalom betöltése.