img

Gyere, és próbáld ki te is a PlayStation VR-t!

Ha mindig is érdekelt a virtuális valóság, de nem volt lehetőséged arra, hogy kipróbáld ezt a játékipar jövőjét sokak szerint alapjaiban meghatározó újdonságot, akkor most itt a remek alkalom.

A SONY ugyanis az elkövetkezendő hetekben két helyszínen is szervez olyan rendezvényt, aminek részeként bárki szabadon kipróbálhatja a PlayStation VR headset által a virtuális valóságot, méghozzá változatos élményeket garantáló videojátékokkal, hogy mindenki megtalálhassa számításait. Mindemellett a látógatók a vezetési képességeiket is tesztelhetik a legújabb megjelenésű Gran Turismo Sporttal, valamint a PlayStation 4 Pro kipróbálására is lesz lehetőség.

Az első rendezvényre 2017. október 21-én és 22-én, a szegedi Árkádban kerül sor, majd november 11-én és 12-én a fővárosiak is lehetőséget kapnak a kipróbálásra, hiszen ekkor a SONY a budapesti Árkád Bevásárlóközpontban megrendezésre kerülő Joy napok részeként állít ki néhány PlayStation 4-et és PlayStation VR-t.

Ha te is kipróbálnád ezt a különleges élményt, találkozzunk a kijelölt helyszínek valamelyikén!További tartalom betöltése.