img

PlayStation-t Karácsonyra!

Karácsonyi ajánlónk: PlayStation konzolokkal széles játékkínálatot, látványos exkluzív kalandokat és hónapról hónapra új kedvezményeket és előnyöket élvezhetsz!

Hosszú évek óta a PlayStation a világ legsikeresebb konzolmárkája, amely több, mint százmillió felhasználóval büszkélkedhet generációról generációra. Nem véletlenül: a PlayStation konzolok széles és változatos játékkínálata, illetve a Sony Interactive Entertainment látványos exkluzív játékai mindenki számára kifogyhatatlan szórakozást kínálnak. Ha az ideális ajándékot keresed idén Karácsonyra, akkor PlayStation 5-tel biztosan sikert aratsz!

A PlayStation 5 konzol hihetetlen játékélményt, páratlan virtuális valóságot és széles játékkínálatot tár a játékosok elé – a konzol nemcsak a legújabb, újgenerációs játékokat, de a PlayStation 4 teljes szoftverkínálatát is futtatja, így régebbi játékaidat is magaddal hozhatod. PlayStation Plus tagság váltásával pedig még többet hozhatsz ki a konzolból, exkluzív kedvezményekkel, ingyenes játékokkal és online multiplayer lehetőséggel!

PlayStation 5 kontrollerek – Valódi next-gen élmény a kezedben

Érezd a valódi következő generációs élményt PlayStation 5 DualSense kontrollerrel! A haptikus rezgéssel és adaptív ravaszokkal szerelt, forradalmi kontroller fekete, fehér és piros színben is elérhető. Érezd a kezedben az akciót! Az esőcseppek becsapódását, a fékpedál felkeményedését, egy íj felajzását. Azok a játékok, amelyek kihasználják a DualSense kontrollerben rejlő lehetőségeket, új szintre emelik a játékélményt.

PlayStation 5 kiegészítők – Hozz ki még többet a konzolodból!

Bővítsd a PlayStation 5 élményt izgalmas, új kiegészítőkkel! A Pulse 3D vezeték nélküli fejhallgató valódi térhangzást biztosít, köszönhetően a Sony új, Tempest 3D technológiájának. Bonyolítsd tökéletes képminőségű videóhívásokat, vagy élvezd a pontos mozgáskövetést a virtuális valóságban PlayStation HD kamerával. Ha pedig filmeket és videókat is szívesen nézel, érdemes beszerezni a PlayStation 5 Media Remote-ot, amely dedikált gombokkal, ergonomikus kialakítással tökéletes multimédia kiegészítője a PS5 konzolnak. A virtuális valóságot is kipróbálhatod, hiszen a PS4-hez kapható PlayStation VR headset és játékok PS5 konzollal is kompatibilisek.

PSN kártyák – Egyszerű és praktikus fizetési mód

Vásárolj digitális tartalmakat gyorsan és egyszerűen, bankkártya nélkül PlayStation Store kártyákkal! Üzleteinkben és webáruházunkban többféle címletben megtalálod ezeket az ajándékkártyákat, amelyek tökéletes ajándékok is lehetnek minden PlayStation tulaj számára. Váltsd be a kódokat, töltsd fel az összeget PlayStation-fiókodra, és vásárolj játékokat, kiegészítőket és más tartalmakat az online Store-ban.

PS Plus kártyák – A PlayStation legjava

Szerezd meg a PlayStation platform legjavát PS Plus tagsággal! A 3 és 12 hónapra váltható tagsági kártyákkal ingyenesen letölthető játékokhoz juthatsz, élvezheted az online multiplayer funkciók előnyeit, exkluzív demókat és kedvezményeket vehetsz igénybe, és játékmentéseidet a felhőben is tárolhatod. Ha ki akarod hozni a maximumot PlayStation konzolodból, PS Plus tagként megteheted!

A leglátványosabb exkluzív kalandok

A PlayStation platform talán legnagyobb vonzereje exkluzív játékkínálatában rejlik. Nagyköltségvetésű, csúcsminőségű kalandjátékok kicsiknek és nagyoknak, melyek valóban megmutatják, mire képesek ezek a konzolok. Ráadásul az exkluzív címek többsége magyar felirattal érhető el! Csak néhány példa az elmúlt évek exkluzív felhozatalából:

Demon’s Souls: Éld át minden idők egyik legjobb szerepjátékát látványosan felújított formában! A From Software korszakalkotó játéka a PlayStation 5 erejével kel új életre, hihetetlen grafikával, és a klasszikus játékmenettel.

Sackboy: A Big Adventure: A PlayStation családbarát hőse, a Little Big Planet sorozatban megismert Sackboy most saját kalandjának főszereplőjévé válik. Csatlakozz hozzá és barátaihoz egy színes, gyönyörű kalandban, amely kicsiknek és nagyoknak is felejthetetlen élményt nyújt.

Ratchet & Clank: A Rift Apart: Vesd bele magad egy interdimenzionális kalandba az Insomniac Games hőseivel! Ratchet és Clank világról világra jár és harcol ebben a látványos történetben, amely a PlayStation 5 erejének köszönhetően kel életre.

Ghost of Tsushima: Director’s Cut: Védd meg Tsushima és Iki japán szigeteit a mongol betolakodóktól a Sucker Punch látványos, filmszerű, nyílt világú kalandjátékában! Az egyik utolsó életben maradt szamurájként meg kell küzdened a dicsőségért és a győzelemért.

The Last of Us Part II: A legendás Naughty Dog világsikert aratott kalandja folytatja Ellie és Joey történetét a világ pusztulása után. Minden idők egyik legjobb és legszebb grafikájú drámája, amely garantáltan emlékezetes élményt nyújt.

Marvel’s Spider-Man: Miles Morales: Peter Parker után egy új hős, Miles Morales történetét is megismerheted az Insomniac Games fantasztikus PlayStation-exkluzív kalandjátékában. Győzz le új gonosztevőket, és mentsd meg a város lakóit a Marvel nagyszabású történetében!

God of War: A Sony Santa Monica Studio új alapokra helyezte a népszerű God of War sorozatot, amely külső nézetes, filmszerű kalandjátékként éled újra. Vezesd Kratost és kisfiát életük legnagyobb kalandján, az északi mitológia világában.

Gran Turismo Sport Spec II: Az egyik legnépszerűbb és legrégebb óta futó autós sorozat a Gran Turismo, amely az évek során egybeforrt a PlayStation márkával. Fedezd fel te is a legújabb kiadást, amely élethű fizikát, lenyűgöző látványt és megunhatatlan verseny élményt kínál – kizárólag PlayStation platformon!

PlayLink játékok: Ezekhez a címekhez még kontrollerre sincs szükség, akár egy telefonnal is irányíthatók! Hívd meg a családot izgalmas kvízjátékokra, vagy merülj el hangulatos kalandokban. A PlayLink játékok magyar szinkronnal és felirattal is játszhatók!

A PlayStation idén Karácsonykor is tökéletes választás. Átfogó online rendszerével és látványos játékaival megunhatatlan konzolos élményt kínál, amely az egész család kedvence lehet.



További tartalom betöltése.