img

PlayStation Summer Sale 2022

Idén is PlayStation Nyári Vásár! Szerezd be a legjobb, leglátványosabb PlayStation-exkluzív kalandokat kedvezményes áron!

A nagy nyári forróságban hűsítő ajánlatokkal jelentkezünk a PlayStation Summer Sale (Nyári Vásár) keretében, amely minden PlayStation 4 és PlayStation 5 tulajdonos számára kihagyhatatlan lehetőséget jelent a legnépszerűbb exkluzív játékok megszerzésére. Akciónkban szabadon válogathatsz a leghíresebb PlayStation kalandok között, és akár 47% kedvezményt is kaphatsz!

Bármilyen műfajt is kedvelsz, a Nyári Vásárban megtalálhatod a kedvenceidet. A filmszerű, nagyszabású kalandjátékok rajongói olyan sikercímek közül választhatnak, mint a God of War, Horizon: Forbidden West, Ghost of Tshushima vagy Death Stranding, de természetesen a legendás Naughty Dog játékai is elérhetőek, úgy mint az Uncharted vagy a Last of Us. Ha az űrben kalandoznál, akkor vár PS5-ön a Returnal halálos bolygója, ha pedig inkább az autókat szereted vezetni, a Gran Turismo 7 kínál páratlan élményt. Olyan klasszikusok is olcsóbban kaphatók az akció időszaka alatt, mint például a Demon’s Souls vagy a Marvel’s Spider-Man: Miles Morales, a kisebbek pedig Sackboy és Ratchet & Clank lenyűgöző kalandjainak örülhetnek. Ez az ideális időpont megszerezni a legjobb PlayStation játékokat!

Élvezd te is a PlayStation világának utolérhetetlen exkluzív kínálatát, a legszebb, legérdekesebb címekkel! Kattints a PlayStation Summer Sale oldalára, és válogass az ajánlatok között 2022. augusztus 16-ig. Tedd emlékezetessé a nyarat ezekkel a hűsítő ajánlatokkal!



További tartalom betöltése.