img

PlayStation Plus játékok 2020 júliusban

A PlayStation Plus előfizetők a szokásostól eltérően nem két, hanem ebben a hónapban három PS4 játékkal gazdagodnak, köztük egy exkluzív címmel!

Több előnye is van, ha az ember PlayStation Plus tagságot vált, de a legtöbben azért szeretik a Sony előfizetését, mert hónapról hónapra fantasztikus ingyenes játékokkal ajándékozza meg a tagokat. Nincs ez másként júliusban sem, sőt a PS Plus tagok ezúttal mindjárt három játéknak is örülhetnek PS4 konzolon.

NBA 2K20

A hónap talán legnagyobb címe minden idők egyik legtartalmasabb, legszebb és legjobb kosárlabdás játéka, az NBA 2K20. A Visual Concepts óriási sportjátéka hihetetlen látványt produkál, és alaposan meg van tömve tartalommal, így a sportág rajongói egész éves szórakozást kapnak. Saját játékosokat és csapatokat hozhatunk létre a MyTEAM módban, de valódi játékosokból is összeállítható az igazi álomcsapat, hogy aztán a teljes NBA bajnokságban, vagy más játékosok ellen mérettessék meg.

Az NBA 2K20 sokrétű lehetőségei, elképesztő élethűsége, intuitív játékmenete és fantasztikus hangulata miatt a jelenleg létező egyik legjobb sportjáték, így mindenkinek kötelező vétel – pontosabban csak letöltés, hiszen PS Plusszal most ingyen bezsebelhető.

Rise of the Tomb Raider

Lara Croft egyik legnagyszerűbb kalandja, a 2015-ben megjelent Rise of the Tomb Raider új szintre emelte a sorozatot, és a filmszerű történetmesélést a maga idejében. Lara ebben az epizódban Szibériába utazik, ahol az elveszettnek hitt Kitezh városát keresi. Régi ellenlábasa, a Trinity csoport természetesen a nyomában van, így izgalmas üldözés és hangulatos kincskeresés veszi kezdetét a hóval és jéggel borított tájon.

A Rise of the Tomb Raider PS4-es kiadása minden extra tartalmat magában foglal, az összes öltözéket, különleges fegyvert és más DLC-ket, így PlayStation Plus tagsággal a teljes kaland beszerezhető.

Erica

Ebben a hónapban meglepetés a PlayStation Plus tagok számára, hogy egy harmadik címet is kapnak. Az Erica egy teljes egészében élőszereplős (FMV) thriller, amelyben egy fiatal lány az édesapja meggyilkolása miatt rémálmokban szenved. Az interaktív filmben a főhős emlékeiben kell kutakodni, új nyomokat kell keresni az elveszettnek hitt képekben, hogy kiderüljön, mi is történt valójában.

Az Erica teljes egészében kihasználja a DualShock 4 kontrollerben rejlő lehetőségeket, így a játékhoz az érintőpad, vagy akár egy érintőképernyős mobiltelefon használata is lehetséges. Minden döntés hatással van a végkifejletre, így ez a film többször is végigjátszható.

Ne maradj le a legjobb PS4 játékokról! Szerezz PlayStation Plus tagságot még ma, és töltsd le az ingyenes játékokat, plusz élvezd a tagság további előnyeit, a korai hozzáférésű bétákat és demókat, az online játékokat és az extra 100 GB tárhelyet mentéseid számára. Nálunk néhány kattintással megszerezheted.



További tartalom betöltése.