img

PlayStation Plus – Egy tagságban a PlayStation legjava

Dobd fel a PlayStation nyújtotta élményt, szerezz hozzáférést az online multiplayer játékokhoz, havonta új ingyenes címekhez, és exkluzív kedvezményekhez!

Emeld új szintre a PlayStation élményt! PS Plus tagként minden hónapban nagyszerű játékokat tölthetsz le ingyen, PlayStation 4 vagy PlayStation 5 konzolodra. Az új generációban még több ingyenes játék vár! A PlayStation Plus Collection a legnagyobb PS4 sikercímeket tartalmazza, amikkel korlátlanul játszhatsz PS5 konzolon. Éld át újra a legnagyobb exkluzív címeket, vagy örökzöld külsős fejlesztéseket, további költségek nélkül.

Az ingyenes játékok mellett a PlayStation Plus tagság az online multiplayer játékmódokhoz is hozzáférést kínál. Szerezd meg a győzelmet a csapatodnak, vagy játssz kooperatív módban barátaiddal, számtalan online játékban! PlayStation platformon a játékosok globális közössége vár, hogy barátaid, ellenfeleid, riválisaid vagy szövetségeseid legyenek.

PS Plus tagként exkluzív hozzáférést kapsz havi kedvezményekhez is játékok és kiegészítők árából, valamint másoknál korábban próbálhatsz ki demókat, bétaverziókat is. Szerezz exkluzív jutalmakat, vagy élj a különleges ajánlatokkal, melyek csak a PS Plug család számára érhetők el!

Szerezz PlayStation Plus tagságot üzleteinkben vagy webáruházunkban bármikor! 3 és 12 hónapos digitális tagsági kártya is elérhető, így a bankkártyás számlázással sem kell foglalkoznod. Lépj be te is a PS Plus közösségébe, és élvezd a PlayStation legjavát!



További tartalom betöltése.