img

PlayStation Days of Play 2019

A Sony nagyszabású akciókkal készül az idei E3 hetére, amelyben játékok, gépcsomagok, és egy exkluzív Days of Play konzol is szerepel. Készülj fel az év legjobb PlayStation akcióira!

11 napnyi akcióval ünnepli a Sony az idei E3-at, illetve a PlayStation közönség egész éves támogatását! 2019-ben is visszatér a Days of Play, az exkluzív időszak, amelyben játékokat és gépcsomagokat vehettek meg nagy kedvezménnyel.

Június hagyományosan a videojátékok ünnepe, és mivel jövő héten tartják az E3 (Electronic Entertainment Expo) rendezvényt is, a PS4 tulajok fantasztikus akcióknak örülhetnek június 7-től 17-ig. A Days of Play promócióban szerepelnek gépcsomagok, olyan játékok mint a Days Gone, God of War vagy a Marvel’s Spider-Man, és természetesen PSVR csomagok is. Ám aki most szeretne PlayStation 4 konzolt vásárolni, egy exkluzív ajánlatra is lecsaphat: hamarosan megjelenik az egyedi festéssel ellátott Limited Edition Days of Play 1TB PS4, amelyet most akciós áron, mindössze 104,890 forintért előrendelhettek nálunk!

Mindig megéri PS4 tulajnak lenni, de a Days of Play időszakban különösen, hiszen rengeteg játékhoz juthattok hozzá az eredeti árnál jóval olcsóbban. Figyeljétek Facebook oldalunkat és webshopunkat a részletekért, június 7-én kezdődnek az akciók!



További tartalom betöltése.