img

PlayStation ajándékkártya – Minden alkalomra tökéletes

Megajándékoznál valakit, de nem tudod, melyik a kedvenc játéka? Akkor a PlayStation ajándékkártya a legjobb választás!

Gyakran kerülünk olyan helyzetbe, hogy szeretnénk meglepni valakit, de nem biztos, hogy tudjuk, mit szeret legjobban, melyik játéknak örülne igazán. Erre a videójátékos dilemmára jelent megoldást a PlayStation ajándékkártya, amely a névértékének megfelelő összeget tartalmazza, így a megajándékozott arra költi, amire csak szeretné.

PlayStation Store ajándékkártyák sokféle összegben kaphatók, 1.000 Ft-tól egészen 20.000 Ft-ig, és természetesen tetszőleges módon kombinálhatók, akár több kód is beváltható ugyanarra a PlayStation-fiókra. Az összes a beváltás után azonnal jóváíródik, és felhasználhatóvá válik, úgyhogy ez minden körülmények között egy gyors és biztonságos megoldás. Azoknak is ideális lehet ajándékkártyákat vásárolni, akik nem szeretnének bankkártyával fizetni a Store-ban, de szeretnének digitális játékokat, kiegészítőket, vagy akár PlayStation Plus tagságot vásárolni. Így kártyaadatok megadása nélkül, kód beváltásával is hozzá lehet jutni az adott összeghez.

Ha PlayStation ajándékkártyát vásárolsz nálunk, akkor egy egyedi kódot (tokent) kapsz, melyet a https://www.konzolvilag.hu/digitalis-token-bevaltas oldalon érvényesíthetsz. Az érvényesített kód egy PlayStation letöltőkódot ad cserébe, amit a PlayStation Store-ban válthatsz be konzolon vagy az áruház online felületén, a PlayStation-fiókoddal bejelentkezve. A kód beváltása után a kártyán szereplő összeg azonnal a profilodra kerül, és arra használod fel, amire csak szeretnéd!

Használd ki a PlayStation ajándékkártyák előnyeit, és ajándékozd meg szeretteidet vagy barátaidat! Vagy vásárolj saját magadnak, hogy ne a bankkártyáddal kelljen a PlayStation Store-ban fizetni. Egyszerű, praktikus, biztonságos!További tartalom betöltése.