img

PlayStation 5-re is megjelent a Chernobylite

Éld át az utóbbi idők egyik legizgalmasabb horrorjátékát az új generáció erejével – a Chernobylite még szebb, és még jobban játszható, mint valaha, PS5 konzolon.

A Chernobylite egy sci-fi túlélő horror RPG a The Farm 51 (Get Even, World War 3) csapatától. Ebben a belső nézetes kalandjátékban felfedezheted a csernobili radioaktív zónát, amelyet a fejlesztők 3D-s szkenneléssel és modern grafikus technikákkal keltenek életre. A nyomasztó környezet persze még nem minden – ebben a játékban mutánsokkal és más szörnyetegekkel kell felvenned a harcot! Most mindez még élethűbb és rémisztőbb, hiszen megjelent a nagysikerű játék PlayStation 5 változata.

A puszta kalandozáson és túlélésen kívül a Chernobylite bázisépítő mechanikát is kínál. Saját főhadiszállást hozhatsz létre a Zónán belül, amelyet aztán folyamatosan fejleszthetsz. Gyárts új tárgyakat és eszközöket, csapdákat és fegyvereket, vagy módosítsd a felszereléseidet a saját igényeidnek megfelelően. A túlélés nem könnyű, és minden nap új kihívásokat jelent. Társaid meghalhatnak, az ellátmány pedig elfogyhat. Lopakodj, vagy szállj szembe az ellenséggel közvetlenül. Itt minden sarkon halálos veszély fenyeget! Minden döntésed hatással van a cselekmény alakulására, úgyhogy itt nincs két egyforma végigjátszás.

A PlayStation 5 változat többet kínál az eredeti kiadásnál. Az újgenerációs konzolon két grafikus mód közül lehet választani. A 4K felbontás mellett választható a 60 fps opció, amely nemcsak Ultra grafikai beállításokat jelent, de a simább képfrissítésnek köszönhetően érzékenyebb, gyorsabb játékmenetet is. A virtuális Csernobil még sosem volt ennyire életszerű és ijesztő!

Készen állsz életed nagy kalandjára? Válaszd a Chernobylite játékot PS5-re, amelyben az alapjáték mellett művészeti könyvet, térképet, digitális zenei anyagot is találsz. Már kapható – keresd üzleteinkben, vagy rendeld meg webáruházunkból akár azonnal.



További tartalom betöltése.