img

PlayIT Gamer 7 próba

Játssz és nyerj Konzolvilág Ajándékkártyát az októberi PlayIT rendezvényen!

Látogass el október 1-jén a budapesti PlayIT Show-ra, vegyél részt a Gamer 7 próbán, és nyerj 50.000 Ft értékű Konzolvilág Ajándékkártyát!



Június után októberben ismét visszatér a PlayIT Show, Magyarország és Közép-Európa legnagyobb videójátékos és IT rendezvénye, ahol a Konzolvilág jóvoltából akár értékes nyereményekkel is gazdagodhatsz! Tedd próbára magad hét különböző „casual” játékban a Gamer 7 Próba rendezvényen, és ha győzöl, 50.000 Ft értékű Konzolvilág Ajándékkártya üti a markodat próbánként! Az Ajándékkártya értéke bármire beváltható webáruházunkban.

A Gamer 7 Próbán minden győztes nyer, vagyis összesen 7x50.000 Ft értékű Ajándékkártya nyerhető meg! Nevezz a számodra megfelelő játékban, és győzd le a többieket a fődíjért!

A PlayIT Show időpontja: 2022. október 1. 10:00-18:00

A rendezvény helyszíne: 1146 Budapest, Dózsa György út 1., BOK Sportcsarnok

Vásárolj 2 jegyet elővételben 1 áráért!

Nálunk már most megvásárolhatod a belépődet a PlayIT rendezvényre, ráadásul exkluzív ajánlatként most 2 db jegyet vásárolhatsz 1 áráért, mindössze 1.990 Ft-ért.

Ne hagyd ki az év legnagyobb videójátékos buliját! Szerezz belépőt már ma, és indulj a nagyértékű Konzolvilág Ajándékkártyáért! Várunk szeretettel október 1-jén a BOK Csarnokban!



További tartalom betöltése.