img

[LEZÁRULT] PlayIT Balaton Facebook nyereményjáték

Hamarosan Balatonfüredre költözik a PlayIT Show, a legjobb játékokkal és programokkal. Velünk most páros belépőt nyerhetsz rá!

Augusztus 19-én Balatonfüreden rendezik meg a nyár legjobb videojátékos és IT eseményét, a PlayIT Balatont, amely a népszerű nyaralóhelyen vár mindenkit szeretettel, a legjobb konzolos és PC-s játékokkal, és összesen több, mint húszféle egész napos programmal. A PlayIT egész évben járja az országot, ezzel a régió legnagyobb ilyen jellegű eseménysorozata. Most mindenkinek esélye nyílik rá, hogy kilátogasson a nyári rendezvényre, mert új nyereményjátékunkon páros belépők nyerhetőek!

Ahogy az már bizonyára megszokott követőink és rajongóink számára, a játékban való részvételhez elég ellátogatni a Konzolvilág Facebook oldalára, ahol válaszolhatsz a nyereményjátékos bejegyzésben feltett kérdésre. A válaszadók között kisorsoljuk a következőket: 3 db normál páros belépő, és 1 db Deluxe páros belépő az augusztus 19-i PlayIT Balaton rendezvényre.

  • Nevezési határidő: 2019. augusztus 14. (szerda) 12:00 óra.

A rendezvényről további információk és részletek a http://playit.hu/balaton/ oldalon érhetőek el. Ne hagyd ki ezt a játékot, szerezz belépőt, és kapcsolódj ki a legjobb játékokkal és programokkal ezen az üdítő eseményen!



További tartalom betöltése.