img

Zombik és virágok háborúja a Plants vs Zombies Garden Warfare 2-ben

A növények és az élőhalottak ismét nem fértek a bőrükbe, a Plants vs Zombies Garden Warfare 2 keretein belül ugyanis egy újabb nagy kerti háborúba kezdtek, amelyből te is kiveheted a részedet.

Hogy melyik felet választod az összecsapások során, az csak rajtad múlik, ellenben a sorozatra jellemző intenzív többjátékos ütközetekről egyik oldal pártfogoltjaként sem kell lemondanod, mint ahogyan a töménytelen mennyiségű tartalomról sem. A Plants vs Zombies Garden Warfare 2-ben ugyanis az előző részből megismert harcosok és helyszínek mellé most vadonatúj növények és zombik csatlakoznak, akik sajátos képességeiknek köszönhetően rengeteg friss élményt hoznak az összecsapásokba, sőt mi több, újabb taktikák kidolgozására is lehetőséget adnak.

"...most vadonatúj növények és zombik csatlakoznak..."

Az alkotás ugyanakkor nem csak ezen a téren kínál rengeteg új tartalmat! Azon túl ugyanis, hogy az élőhalottak és a növények nagy háborúját már egyedül, gépi ellenfelek ellen is átélhetjük, újabb kooperatív és kompetitív lehetőségekkel is gazdagszik a felhozatal. A Backyard Battleground például minden eddiginél nagyobb szabadságot kínál a felfedezőkedvű rajongóknak, és míg a Graveyard Ops a korábbról megismert Garden Ops zombis változataként jelenik meg a játékban, addig a Herbal Assault a 24 fős összecsapásokat, avagy a totális háborút teszi elérhetővé.

Rendeld meg a játékot még ma, hogy Te is csatlakozhass az élőhalottak és a növények legújabb összecsapásaihoz, amelyek minden eddiginél változatosabb és tartalmasabb formában elevenednek meg a képernyőn.

Ha a játékkal kapcsolatos legfrissebb hírekre vágysz, csatlakozz Facebook oldalunkhoz, ahol ezen kívül egy aktív gamer-közösség is vár rád!



További tartalom betöltése.