img

[LEZÁRULT] Plantronics Facebook nyereményjáték

Játssz velünk még egyszer 2018-ban, és ha szerencsés vagy, a következő esztendőt egy Plantronics 400 HX headsettel indíthatod!

Minden játékos tudja, hogy a videojátékok élvezetének egyik sarkalatos pontja a hangzás. A jó hangminőség, és a zavaró külső tényezők kizárása érdekében egyre többen használnak minőségi fejhallgatókat játék közben. Velünk most egy Plantronics 400 HX headsetet nyerhetsz!

A Plantronics fejhallgatók a könnyűsúlyú, profi és mutatós dizájnjukról híresek. A 400 HX headset 40 mm-es hangszóróival fantasztikus hangzást kínál, memóriahabos fülkagylói segítenek kint tartani a zajokat, párnázott fejpántja pedig hosszú órák után is kényelmes viseletet biztosít. A headset minden konzollal és akár mobilokkal is kompatibilis, így tényleg változatosan kihasználható.

2018 utolsó nyereményjátékában most Te is nyerhetsz egy ilyen, Plantronics 400 HX típusú headsetet! A nevezés a szokásos módon zajlik: Facebook oldalunkon (https://facebook.com/konzolvilag) válaszolj a feltett kérdésre a Plantronics Nyereményjátékos kép alatt, lájkold a képet, és jelöld meg egy barátodat. Nevezni 2019. január 2. (szerda) délig lehet, utána sorsolunk. Talán épp Te leszel az, akire az újévben rámosolyog a szerencse!



További tartalom betöltése.