img

PGA Tour 2K21 – Golfparadicsom

Végre ismét hivatalos videojáték adaptációt kapott a PGA Tour, a HB Studios és a 2K Games jóvoltából. Küzdj meg a legnagyobbakkal a világ legszebb golfpályáin!

A mai napon megjelent a PGA Tour 2K21, a világ legjobb golfbajnokságának legújabb, hivatalos videojáték változata. A nagyszabású sportjáték mögött az a HB Studios áll, amely csapatnak a korábbi években a nagysikerű The Golf Club sorozatot köszönhettük – és amelyet nemrég magába olvasztott a 2K Games, hogy hivatalos licensszel felvértezve, még jobb játékokat készíthessenek. A PGA Tour 2K21 ennek a sorozatnak a következő epizódja, alighanem minden idők legszebb és legjobb golfjátéka!

A játék gerincét a megújult karrier mód adja, amelyben saját karaktereddel nyerheted el a híres FedEx Kupát, a golf legnagyobb elismerését. Játssz 12 valódi profi játékos ellen olyan létező helyszíneken, mint a TPC Sawgrass, East Lake Golf Club és sok más. Ahogy haladsz előre a karrierben, tapasztalatot gyűjthetsz, és új szponzorokat nyithatsz meg, ezáltal új öltözékek, ütők, labdák és sok minden más kerülhet a gyűjteményedbe. De akár saját golfpályát is építhetsz, ezt több, mint 1000 opcióval szabhatod testre!

A PGA Tour 2K21 szerencsére nemcsak a profikra, hanem a kezdő játékosokra is gondol. Szabadon beállítható a kihívás és az irányítás, a kezelésben pedig valós idejű magyarázó szövegek, tippek és javaslatok segítenek. Ne csak egyedül játssz! Alapíts saját golf klubot, hívd meg barátaidat, és játsszatok együtt helyi vagy online módokban, akár saját szabályaitok szerint.

Lenyűgözően szép grafikával, lézerszkennelt helyszínekkel, profi kommentátorokkal és a tévéközvetítéseket idéző jelenetekkel a PGA Tour 2K21 garantáltan a golf legjobb virtuális élményét nyújtja majd. A játék augusztus 21-től kapható PS4-re és Xbox One-ra. A Nintendo Switch változat szeptember 25-én érkezik.További tartalom betöltése.