img

A legszebb Los Santos vár Rád a GTA 5 PC-s verziójában

Végre PC-re is elérhető a Grand Theft Auto V, avagy a 2013-as esztendő legjobb nyitott világú akciójátéka, amelyben Los Santos városába látogatva három különféle főhős oldaláról élhetjük át a határtalan virtuális szabadságot.

Az alábbiakban minden részletet megtudhatsz a játékról!

A GTA 5-ben Franklin, Trevor és Michael triumvirátusának irányításával egy igazi alvilági kalandban lehet részünk, amelyben rablásokból, tűzharcokból, illegális tevékenységekből és a rendőrök előli menekülésből egyaránt kapunk kóstolót. Kövessük akár a három főszereplőre szabott történetet, vagy merüljünk el az óriási virtuális világban, garantáltan egy percig sem unatkozhatunk, hiszen bármerre is járunk, az interaktív játéktéren mindig akad valami tennivalónk, így autókat lophatunk, bankokat rabolhatunk, garázdálkodhatunk, vagy csak élvezhetjük a több tucatnyi minijáték valamelyikét.

Természetesen a Grand Theft Auto V nem csak a bűnözésről szól, hiszen megtapasztalhatjuk benne a virtuális hatalom és gazdagság legmagasabb fokát is, mindezt pedig alaposan kiterjeszthetjük, ha csatlakozunk a többjátékos lehetőségekhez. A GTA Online lényegében egy különálló játéknak tekinthető a GTA 5 keretein belül, hiszen egészen sajátos formában fedezhetjük fel és uralhatjuk Los Santost, így alakíthatunk egy saját bandát, és barátaink oldalán együtt rabolhatunk, versenyezhetünk vagy rivalizálhatunk akár egy ellenséges frakcióval szemben is.

Rendeld meg még ma a Grand Theft Auto V-öt, hogy megtapasztald az igazi virtuális szabadságot és valódi újgenerációs köntösben, akár belső nézetből éld át a 2013-as év egyik legnagyobb sikerjátékának élményét.

Csatlakozz továbbá Facebook oldalunkhoz, ahol a játékkal kapcsolatos legfrissebb hírek mellett egy aktív gamer-közösség vár rád!



További tartalom betöltése.