img

Overwatch Winter Wonderland 2017

Ünnepi esemény az Overwatch-ban: a Blizzard multiplayer lövöldözős játéka mindenkit egy kis karácsonyi kalandra hív, új játékmóddal és megszerezhető öltözékekkel.

Továbbra sem veszít népszerűségéből a Blizzard többszereplős FPS-e, az Overwatch. A játék folyamatosan a lejátszási listák élén tanyázik, a fejlesztők pedig ingyenes tartalmakkal és időszakos eseményekkel lepik meg a küzdő feleket. A tavaly év végi ünnepi eseményhez hasonlóan idén sem maradunk téli csodaország nélkül. Megérkezett a Winter Wonderland 2017 esemény.

Az új esemény természetesen a Karácsony jegyében telik. A szeretet ünnepe az Overwatch-ba havat, jeti vadászatot és persze új öltözékek garmadáját hozza. Ráadásul visszatérnek a tavalyi karácsonyi kosztümök is, úgyhogy ha akkor kimaradt, most megpróbálhatod pótolni az összeset!

A prímet az új játékmód, a Yeti Hunt viszi, amiben ezúttal Mei karakterével kell levadászni, pontosabban elkapni és jobb belátásra bírni egy elszabadult Winstont, aki jeti maskarában szaladgál. A kapott jutalmakból lehet behozni az új ruhákat. Összesen 7 új téli öltözék került a játékba, melyek közül akad egy kakukktojás: Junkrat „téli” felszerelése nem más, mint egy strand nadrág és úszógumi, hiszen Ausztráliában ilyenkor nyár van! Az új tartalmakkal együtt 19 ünnepi öltözék, 3 intró és 5 gesztus nyitható meg. Akinek nem sikerül az várhat jövő Karácsonyig!

Ezek az ünnepi események kiváló lehetőséget biztosítanak egy kis felhőtlen kikapcsolódásra, az Overwatch pedig különösen jó ehhez, hiszen itt barátaiddal együtt is játszhatsz. Az év végéig elérhető karácsonyi forgatag, akár csak maga a játék, minden platformra elérhető. Ha most kezdenél bele, üzleteinkben kedvezményesen vásárolhatod meg a játékot, és kezdődhet a téli móka!

Overwatch Game of the Year Edition (PC) – 8,999 Ft

Overwatch Game of the Year Edition (PS4) – 8,999 Ft

Overwatch Game of the Year Edition (Xbox One) – 8,999 Ft



További tartalom betöltése.