img

Overwatch Világkupa 2018

A világ minden táját bejárja az Overwatch 2018-as e-sport világkupája, amely a helyszínen, illetve élőben az interneten is követhető.

A Blizzard igazi e-sport nagyhatalommá teszi az Overwatch játékot, mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a 2018-as Overwatch Világkupa, ami egy nagyszabású bajnokság egzotikus helyszínekkel, és gyönyörű arénákkal, ahol a világ legjobb Overwatch játékosai és csapatai mutathatják meg, mit tudnak. Az egyre népszerűbb e-sport mind nagyobb közönség számára válik vonzó szórakozási formává, a színes hősökkel teli Overwatch pedig ideális játék ehhez.

A 2018-as Overwatch Világkupa csoportkörei augusztusban kezdődnek, és a következő helyszíneken lesznek láthatók:

  • Incheon, Dél-Korea (augusztus 17-19.)
  • Los Angeles, Egyesült Államok (szeptember 7-9.)
  • Bangkok, Thaiföld (szeptember 14-16.)
  • Párizs, Franciaország (szeptember 21-23.)

A négy csoportkör első két-két helyezettje utazhat a novemberi döntőre, ez a 8 csapat pedig a BlizzCon rendezvényen fogja eldönteni, ki lesz 2018 Overwatch bajnoka. A csoportkörök a helyszínen is élvezhetők (jegyvásárlási információk a hivatalos honlapon találhatók), de természetesen az interneten is élőben lehet követni minden meccset, az Overwatch League Twitch csatornáján. Aki pedig semmilyen hírről nem szeretne lemaradni, annak érdemes követnie az @PlayOverwatch és az @OWPathToPro Twitter csatornákat is.

Úgy gondolod, megállnád a helyed te is a világ ellen? Mutasd meg, mit tudsz, hiszen az Overwatch kezdőket és profikat is tökéletesen szórakoztat minden platformon. Érdemes figyelni a játékot, hiszen éppen a napokban új hőssel is gazdagodott, Wrecking Ball képében. Mindenkinek jó játékot és e-sport izgalmakat kívánunk!



További tartalom betöltése.