img

Overwatch – Új hős érkezett

Wrecking Ball, az intelligens hörcsög csatlakozik az Overwatch csapatához, hogy alaposan felforgassa a Blizzard online játékának mérkőzéseit!

Jobb lesz, ha vigyáznak az Overwatch hősei, új karakter a láthatáron! A Blizzard multiplayer lövöldözős játékába megérkezett Wrecking Ball, a legújabb szereplő, aki egy genetikai kísérletekkel előállított intelligens hörcsög, ragyogó problémamegoldó képességgel, és óriási erővel! Az új karakter a Tank kategóriát erősíti.

Hammond, vagyis a „8-as egyed” ugyanabban a laboratóriumban lett létrehozva, ahol Winston, az intelligens gorilla. A Horizon Lunar Colony-ban történt lázadás közben a méretessé és okossá váló 14 éves hörcsög nem sokat teketóriázott, azonnal megtervezte a szökését. Menekülőhajóját Winston űrhajója mögé erősítette, így jutott el egészen a Földig, ahol átalakította a túlélőkapszuláját, így kapta a Wrecking Ball (Romboló Labda) nevet. Hammond ugyan nem beszél emberi nyelveket, de a robotja, amiben ül, automatikusan lefordítja minden szavát, a csapattársak és az ellenfelek legnagyobb örömére. Vagy bánatára.

Az új Overwatch szereplő természetesen új lehetőségeket is hozott magával, hiszen, mint minden hős, Wrecking Ball is egyedi képességekkel rendelkezik. Ezek közül néhány:

  • Gurulás: Wrecking Ball robotja képes két lábon járó halálosztóból egy csapásra guruló szörnnyé változni, így lapítva ki a figyelmetlen ellenfeleket.
  • Négy géppuska osztja az áldást az ellenfelekre.
  • Adaptív pajzs: Minél több az ellenfél Wrecking Ball közelében, annál erősebb pajzs védi, ez kitűnő Tank karakterré teszi őt.
  • Csáklyavető: Gurulás közben lehetőség van csáklyát kilőni, ezzel hirtelen irányt váltani, megkapaszkodni tereptárgyakban, vagy magasabb platformokra ugrani.
  • Dugóhúzó: Wrecking Ball légi támadása, amivel az ellenfeleket közel rántja magához, egyúttal jelentős sebzést is bevisz!
  • Aknamező: A karakter Ultimate támadása, amivel közelségi aknákkal szórja tele a körülötte lévő területet. Ha valaki közel merészkedik, annak robbanékony élményben lesz része!



Az új hős már elérhető az Overwatch játékban, és garantáltan sok vidám percet szerez minden játékos számára! Mosolyt csal a csapattársak arcára, az ellenfelekére pedig ráfagyasztja azt. A csata folytatódik, ideje pályára gurulni!



További tartalom betöltése.