img

Válj hőssé az Overwatchban

Amennyiben Te is feltétel nélkül imádod a Blizzard által készített videojátékokat, egy újabb izgalmas darabbal gazdagíthatod gyűjteményedet, lévén itt az Overwatch, amellyel a legendás stúdió az online FPS-játékok piacát szeretné meghódítani magának.

Az Overwatch egy sajátos fantáziavilágba repít el minket, ahol a MOBA-játékok szabályrendszerében, a multiplayer akciójátékoktól szokatlanul összetett történettel és 21 különféle hős oldalán csatlakozhatunk az óriási ütközetekhez. Ebben a futurisztikus univerzumban minden egyes hősnek megvan a maga előtörténete és egyénisége, ebből kifolyólag pedig különleges képessége is, így bármelyikük mellett is döntünk, garantáltan elragadó és sajátos élmények várnak ránk a pályákon.

...egy vadonatúj franchise kezdő darabjaként érkezik...

A legtöbb online akciójátékkal ellentétben az Overwatch nem a céltalan öldöklésről szól, sokkal inkább arról, hogy a változatos játékmódokban a csapattagok kihasználják karaktereik sajátosságait, és páratlan kooperáció alkalmazásával győzedelmeskedjenek az ütközetekben. Ha mindehhez hozzátesszük a Blizzard alkotásaira jellemző sajátos varázst, valamint azt, hogy hosszú évek óta ez az első olyan játék a stúdió falai közül, amelyik egy vadonatúj franchise kezdő darabjaként érkezik, akkor már most mérget vehetünk arra, hogy az Overwatch évekig aktuális beszédtéma lesz a megjelenés után.

Csatlakozz Facebook oldalunkhoz, ha szeretnél mindig elsők között értesülni a játékkal kapcsolatos legfrissebb hírekről, illetve még egy aktív gamer-közösséghez is csatlakoznál.

 



További tartalom betöltése.