img

Ott leszünk a 2022-es PlayIT Show-n!

Vásárolj nálunk két PlayIT Show belépőt egy áráért, és csapj le akciós ajánlatainkra a rendezvény helyszínén!

2022. október 1-jén, hosszú várakozás után végre visszatér a budapesti PlayIT Show, Magyarország és Közép-Európa legnagyobb videójátékos és IT rendezvénye. Az elmúlt években a látogatók már megtapasztalhatták, hogy a PlayIT az egész családnak kitűnő programokat kínál az egész családnak. A legújabb videójátékok, konzolok és PC-k mellett műszaki eszközök, izgalmas versenyek, cosplay bemutató és sok más lehetőség vár mindenkit. Próbáld ki a legjobb játékokat, tedd próbára magad mások ellen, ismerj meg különböző szerepjátékokat, videójátékos relikviákat, és kapcsolódj ki barátaid és családod körében egy magas színvonalú rendezvényen!

Természetesen a Konzolvilág sem maradhat ki a játékok ünnepéből! Nálunk már most, elővételben megvásárolhatod PlayIT belépődet, ráadásul exkluzív akciónk keretében két normál jegyet kaphatsz egy áráért, mindössze 1.990 Ft-ért! Lepj meg valakit egy belépővel, és látogassatok ki együtt a rendezvényre! A PlayIT belépőket kérheted üzleteinkben, vagy megrendelheted azonnal, webáruházunkon keresztül is.

A PlayIT rendezvény helyszínén is találkozhatsz velünk, ahol exkluzív PlayIT akciókkal várunk! Szuper áron szerezhetsz meg olyan termékeket, mint például konzolcsomagok, kontrollerek, a legjobb exkluzív és multiplatform játékok, de társasjátékokkal és sok száz más termékkel várunk. Soha nem volt jobb alkalom bepótolni a kedvenc címeket, a legnagyobb sorozatok legújabb epizódjait, köztük olyan kiadásokat, amelyeket Magyarországon csak nálunk vásárolhatsz meg.

Nézz körül promóciós termékeink között, és válaszd ki, melyikre csapsz le az idei PlayIT-en!

Ne feledd: szerezd be időben PlayIT belépődet, a rendezvényen pedig keresd ajánlatainkat! Várunk szeretettel 2022. október 1-jén, 10:00 és 18:00 óra között a budapesti BOK Csarnokban (Dózsa György út 1).



További tartalom betöltése.