img

Óriási nyári Nintendo akció a Konzolvilágnál

Ha mindig is szerettél volna magadnak egy Nintendo 3DS-t, vagy újabb játékokat gyűjtenél be kedvenc kézi konzolodhoz, akkor most jól figyelj, mert július 31-ig óriási nyári Nintendo akciót rendezünk a Konzolvilágnál!

Ennek részeként most öt gépcsomaghoz is verhetetlen áron férhetsz hozzá, így a nagyszerű Yo-kai Watch és Hyrule Warriors játékszoftverekkel gyűjthetsz be egy fekete vagy egy fehér színű New Nintendo 3DS-t, de kínálatunkban Animal Crossing: Happy Home Designer-rel és Dragonball Z-vel szerelt csomagokat is megtalálhatsz, sőt még egy Nintendo 2DS bundle is leárazásra került.

Mindezen túl az akció részeként megvágtuk az árcéduláját a legtöbb elő- és hátlapnak, valamint három hullámban a legjobb játékszoftvereknek is, hogy garantáltan verhetetlen áron illeszthesd gyűjteményedbe mindet.

Legyen szó akár a klasszikus platformerek kedvelőinek szánt Donkey Kong Contry Returns 3D-ről, a szerepjátékosokat megszólító Fire Emblem: Awakening-ről, a legjobb Mario- vagy Pokémon-címekről, vagy az olyan különlegességekről, mint a Professor Layton-sorozat, az idei nyáron most mindegyikükhöz garantáltan a legjobb árakon férhetsz hozzá!

Az akció 2016. július 31-ig vagy a készlet erejéig tart!



További tartalom betöltése.