img

[LEZÁRULT] Nyerj Marvel bögrét – Ez már a Végjáték!

Ezen a héten kerül a mozikba az év egyik legjobban várt filmje, a Bosszúállók: Végjáték, ebből az alkalomból Marvel bögréket nyerhetsz, ha velünk játszol Facebookon!

Az év, sőt talán az elmúlt évtized egyik legjobban várt mozifilmje a Bosszúállók: Végjáték, amely a Marvel Filmes Univerzum egyik mérföldköve, és egy 22 filmből álló sorozatot zár le grandiózus formában. Rajongók a világ minden táján a pénztáraknál sorakoznak, hogy megnézhessék a jelen generáció egyik legnagyobb filmes teljesítményét.

Mi sem maradunk ki az őrületből, és a várakozás mellett egy nyereményjátékkal is szolgálunk rajongóink és Facebook oldalunk követői számára. Most különleges Marvel bögrét nyerhetsz az alábbiak közül:

  • Captain Marvel bögre
  • Thanos bögre
  • Iron Man bögre

A Bosszúállók: Végjáték három legfőbb szereplőjének mintájával ellátott ereklye lehet a tiéd, ehhez nem is kell mást tenned, mint válaszolni a vonatkozó Facebook bejegyzésben feltett kérdésre, lájkolni a képet, és hozzászólásodban megjelölni, melyik bögrét szeretnéd megnyerni a három közül.

Mindannyian nagyon várjuk az új Marvel filmet, reméljük, hogy ezzel még emlékezetesebbé tehetjük az alkalmat. Jó játékot és sok szerencsét kívánunk mindenkinek!



További tartalom betöltése.