img

No Man's Sky megjelenés és előrendelés

A hamarosan megjelenő No Man’s Sky segítségével te is megtapasztalhatod majd az MMO-játékok legújabb generációját, valamint a soha nem látott virtuális határtalanságot.

A No Man’s Sky által egy egész univerzum nyílik majd meg előtted, a Te feladatod pedig csak annyi lesz, hogy bepattanj egy űrhajóba, és szabadon bejárd a különleges világokat, amelyek a folyamatos változásból kifolyólag szinte minden betöltés után új élményeket garantálnak. A játékban a felfedezés mellett természetesen lehetőséged lesz kommunikálni és kooperálni is másokkal, de az életre szóló élmények megtapasztalása során az akcióból sem lesz hiány.

"...megismerjük a No Man's Sky univerzumának legnagyobb titkait..."

Ennek megfelelően miközben megismerjük a No Man’s Sky univerzumának legnagyobb titkait, űrhajónk pilótafülkéjéből elképesztően intenzív és látványos űrcsaták részeseivé válhatunk. A harcok mellett a játékban lehetőségünk lesz továbbá az együttműködés mellett akár kereskedni is másokkal annak érdekében, hogy egyre jobb felszerelésekhez jussunk hozzá, ezáltal egyre erősebb és felszereltebb járművel csatlakozhassunk az izgalmas kalandokhoz.

Rendeld elő a játékot még ma, hogy garantáltan már a megjelenés napján megtapasztalhasd a Hello Games alkotásának sajátosságait! A hagyományos kiadás mellett választhatod akár a No Man's Sky Limited Edition-t is, amelyben egy fémdobozt, egy exkluzív képregényt, egy művészeti könyvet és megannyi extra digitális tartalmat is találhatsz majd. Sőt mi több, a Konzolvilág kínálatából most akár egy PlayStation 4 konzollal összecsomagolva is begyűjtheted a No Man's Sky-t!

Csatlakozz Facebook oldalunkhoz, ha szeretnél mindig elsőként értesülni a játékkal kapcsolatos legfrissebb hírekről, valamint egy aktív gamer-közösséghez is csatlakoznál!



További tartalom betöltése.