img

Nissin Soba – Kínai ízek a Konzolvilágban

Vásárolj 10,000 Ft felett bármelyik Konzolvilág üzletünkben, és most meglepünk egy Nissin Soba pekingi kacsa ízű étellel!

Hazánkban is egyre többen kedvelik a kínai konyhát, a könnyen elkészíthető ételeket, a Nissin Soba poharas finomságok pedig ennek a kettőnek az előnyeit ötvözik. A Nissin Soba eddig négy ízben volt kapható, ezekhez csatlakozott a közelmúltban a pekingi kacsás változat, amely egy igazán finom, édes kulináris élvezet, fermentált feketebab szósszal, kacsahússal, nagyon finom tésztával és zöldségekkel.

Különleges akciónk keretében most Te is megkóstolhatod ezt az újdonságot! Mindenki, aki személyesen vásárol valamelyik üzletünkben 10,000 Ft feletti összegben, egy Nissin Soba Pekingi Kacsa készételt kap ajándékba! Az ajánlat 2019. november 31-ig, vagy a készlet erejéig érvényes, úgyhogy ne habozz, ha kíváncsi vagy erre az új ízre!

Szerezd be új játékodat, gépcsomagodat vagy kiegészítőidet most, és kóstold meg a kínai konyha egyik leghíresebb fogását! Várunk szeretettel az ország 24 pontján!



További tartalom betöltése.