img

Nioh 2 – Győzd le a halált

Megjelent a Team Ninja legújabb, PS4 exkluzív akciójátéka, a Nioh 2, amivel visszatérhetsz az ókori Japánba, hogy megküzdj a legveszélyesebb démonokkal!

A Team Ninja (a Dead or Alive sorozat alkotói) néhány éve óriási sikert aratott Nioh című játékukkal, ami tökéletesen ötvözte a Dark Souls játékokra jellemző, kőkemény játékmenetet a gyönyörű távol-keleti világgal és a filmszerű történetmeséléssel. Most megérkezett a várva várt folytatás. A Nioh 2 még látványosabb, és még veszélyesebb, mint elődje!

A Sengoku korszakban járunk, Japánban, ahol egy félig ember, félig természetfeletti Yokai harcosként veheted fel a küzdelmet az emberiségre szabaduló démoni erőkkel. Küzdd át magad Japán egész területén, és szállj szembe halálos klánokkal, mindenható nagyurakkal, és persze elsöprő erejű, félelmetes pokolfajzatokkal. Hozd létre saját karaktered, és teremtsd meg a saját legendádat egyedi páncélzattal, halálos harcművészeti technikákkal és egyedi képességekkel. A Nioh 2 egy nagy tempójú, kőkemény akció-RPG, ami biztosan próbára teszi a reflexeidet!

Fedezz fel gyönyörű, veszélyes tájakat, és merülj el a japán mitológiában ezzel a nagyszabású kalandjátékkal. Találkozhatsz valódi történelmi személyekkel és fantázia szülte teremtményekkel is. Hatalmas kastélyok, sötét erdők, mérgezett barlangok és háború sújtotta falvak várnak, hogy felfedezd és megmentsd őket a gonosztól. Készen állsz a kihívásra?

A Nioh 2 kizárólag PS4-re érhető el, és kapható normál, illetve Special Edition változatban is. A különleges kiadáshoz fémtok, szezonbérlet és művészeti album is jár, így ezzel még jobban beleáshatod magad a Nioh világába!

A japán mitológia, legenda és történelem színpada csak téged vár.



További tartalom betöltése.