img

Nintendo konferencia

A 2018-as E3 lezárásaként a Nintendo is megtartotta konferenciáját egy Nintendo Direct műsor formájában.

Azok, akik a Nintendo idei és jövő évi Switch felhozatalára voltak kíváncsiak, június 12-én este a cég Nintendo Direct műsorát kísérhették figyelemmel. A legendás kiotói konzolgyártó bemutatta az aktuális újdonságokat, visszatérő kedvenceket és új címeket egyaránt.

A műsor legnagyobb részét a Super Smash Bros. Ultimate „foglalta el”, ez kapta a legnagyobb rivaldafényt, de nem véletlenül. Ez lesz az eddigi legnagyobb Smash Bros. játék, amelyben az összes karakter szerepel, akik a korábbi részekben megfordultak, és még új szereplők is bekerültek a listába. A pályáknak mind van Battlefield és Omega formája is, és a játékmenet is új képességekkel, mozdulatokkal bővült. Arról nem is kell beszélni, mennyire látványos az új epizód, a videó önmagáért beszél!

Super Mario Party – A népszerű partijáték-sorozat is tiszteletét teszi Nintendo Switch-en, méghozzá sok új lehetőséggel, hiszen maga a konzol is különleges. Mélyebb stratégiai elemeket kapunk, JoyConnal irányítható minijátékokat, és sok minden mást.

Daemon X Machina – Egy nagy tempójú robotos akciójáték, amelyben a testre szabható, különleges páncélunk minden erejét bevetve kell az ellenséget hidegre tenni. A 2019-ben megjelenő játék mögött az Armored Core sorozat egyik alkotója, Kenichiro Tsukuda áll.

Fire Emblem: Three Houses – Rég nem láttunk vadonatúj Fire Emblem játékot, hamarosan viszont ezt is megkapjuk! Ez egy teljesen új történet lesz új szereplőkkel, Fódlan világában. Körökre osztott, taktikai RPG megújult játékelemekkel, és részletes csapat menedzsmenttel.

Dragon Ball FighterZ – A japán Arc System Works verekedős játéka PS4 és Xbox One után végre Nintendo Switch-re is megjelenik! A gyönyörű anime stílusú játék még 2018-ban elérhető lesz.

Octopath Traveler – Nyolc utazó, nyolc kaland. A Square-Enix RPG-jében nyolc szerepet játszhatunk el, és felfedezhetjük Orsterra világát. A játék ügyesen egyesíti a pixeles retro stílust a modern 3D-s megoldásokkal.

A Nintendo műsora, ahogy szinte mindig, most is leginkább a Nintendo Switch rajongóknak szólt, ők viszont megtalálják a cég kínálatában a legjobb játékokat. Ezek a címek már webshopunkban is előrendelhetők, úgyhogy ha megtetszett valamelyik, ne habozz, kattints!



További tartalom betöltése.