img

Nice Gaming – Konzolvilág együttműködés

Örömünkre szolgál bejelenteni, hogy a Konzolvilág együttműködésre lépett Magyarország egyik prominens e-sport csapatának FIFA játékosaival, a Nice Gaminggel!


Világszerte, így hazánkban is egyre népszerűbb szórakozási formává válik az e-sport, amely egyre több profi játékost és csapatot emel reflektorfénybe. Legyen szó több játék műfajról, egyre több fejlesztő és kiadó ragadja meg a lehetőséget, a legjobb játékosokból pedig világhírű profik válhatnak. Az e-sport nézőszáma, bevételei és reklámértéke rohamosan növekszik, ahogy egyre többen követik ezeket az eseményeket évről évre.

A magyar Nice Gaming csapata az ország egyik dinamikusan fejlődő e-sport alakulata, akik immár évek óta szállítják az egyre jobb eredményeket. Éppen ezért örömmel mondtunk igent a FIFA játékosok felkérésére, így főszponzorként támogatjuk őket és ezentúl Nice Gaming – Konzolvilág néven találkozhattok ezzel a tehetséges csapattal!

Ez az együttműködés reményeink szerint lehetőséget nyújt arra, hogy a Nice Gaming, amely 2005 óta van jelen a magyar e-sportban, új szintre emelhesse tevékenységét, és nemzetközi szinten is megmutathassa magát.

A csapat további terveit és eredményeit saját honlapjukon, a http://n6.hu/ címen követhetitek.



További tartalom betöltése.