img

NHL 23 – Vár a jégkorong világa

A mai napon elérhetővé vált az EA SPORTS NHL 23, minden idők legnagyobb méretű, legtöbb lehetőséget felvonultató jégkorongos játéka.

Az EA SPORTS évről évre elkápráztatja a sportjátékok rajongóit, és nincs ez másként idén sem, a hideg idő beköszöntével pedig mi sem stílusosabb, mint az NHL 23 megjelenése. A sokszoros díjnyertes, immár évtizedek óta töretlen népszerűségnek örvendő jégkorongos sorozat legújabb felvonása még nagyobb tartalommal, női és férfi mezőnnyel, még jobban kidolgozott Hockey Ultimate Team (HUT) móddal, és hangulatosabb prezentációval várja a jégkorong minden szerelmesét.

Több, mint 500 új átvezető jelenettel és valós idejű animációval az NHL 23 valóban átadja az igazi hokimeccsek hangulatát. A játékosok minden helyzetre valószerű mozgással reagálnak, legyen szó hajmeresztő passzokról, villámgyors támadásról vagy kőkemény védekezésről. Akár egy teljes karriert játszol végig, akár kedvenc csapatoddal indulsz a Stanley kupáért, akár barátaiddal együtt ütöd a korongot a helyi vagy online multiplayer módok egyikében, az NHL 23-nál élethűbb akciót nem találsz.

Természetesen nemcsak játékosként, hanem csapatvezetőként is kiveheted a részed a sikerekből. A továbbfejlesztett Hockey Ultimate Team (HUT) módban összeállíthatod a legjobb csapatot a múlt és a jelen legendás alakjaiból, majd sikerre viheted mások ellen, extra jutalmakért. Az Ultimate Team mindig új kihívásokkal és élményekkel vár! Sőt, most először női játékosokat is bevehetsz a csapatba, vagy akár egy teljes női alakulatot is bajnokká tehetsz!

Az EA SPORTS NHL 23 már kapható PS4, PS5, Xbox One és Xbox Series X|S konzolokra. Lépj jégre, és éld át a legizgalmasabb téli sportot, úgy, ahogyan még soha!



További tartalom betöltése.