img

Vidd győzelemre csapatodat az NHL 16-ban

A virtuális jégkorongozás kedvelői ismét jégre léphetnek, ugyansi az NHL-sorozat legújabb részében újra átélhetik kedvenc sportáguk aktuális szezonját – méghozzá minden eddiginél komolyabb újdonságok társaságában.

Az alábbiakban minden részletet megtudhatsz a játékról!

Az NHL 16-ban számtalan frissítés kapott helyet a korábbi évadokhoz képest, így a meccseket már nem csak a mi ügyességünk dönti el, hanem játékosaink morálja és még legapróbb tulajdonságok is befolyásolják.

Ennek megfelelően minden egyes hokist lehetőségünk van külön-külön edzeni, de ki is emelhetünk közülük egyet, és a Be a Pro játékmód keretein belül csak az ő szemszögéből ismerhetjük meg egy élsportoló mindennapjait és karrierjének lépcsőfokait a kezdetektől a profi ligáig.

A játékban már offline formában is részt vehetünk a szezonális kupákon, de az egyjátékos lehetőségek mellett a többjátékos élményt is komoly változások érték.

Ebből adódóan elérhetővé váltak a hat, hat elleni online küzdelmek, amelyek óriási kihívást garantálnak számunkra, és a megfelelő helytállás érdekében akár már online edzőt is fogadhatunk magunk mellé, hogy elsajátíthassuk a győzelemhez szükséges cseleket és stratégiákat.

Rendeld meg a játékot még ma, és csatlakozz a virtuális jégkorong-mérkőzésekhez akár kedvenc csapatod oldalán is!

Ha szeretnél egy aktív gamer-közösség tagja lenni, esetleg a játékkal kapcsolatos legfrissebb hírekre vágysz, csatlakozz Facebook oldalunkhoz!



További tartalom betöltése.