img

Need for Speed: The Run megjelenés

A Need for Speed méltó helyet foglalt el már eddig is az autós játékok között, azonban az új résszel még magasabbra teszi a lécet és egy Quick Time Eventekkel megtűzdelt autóversenyzős játékot kapunk, amiben főhősünk nemcsak autóval, de sokszor gyalog is kénytelen menekülni, hogy épp bőrrel érjen el New York-ba, Frisco-ból.

További infók az EA új autós játékáról a részletek alatt.

Kapcsolódó Gamers.hu teszt: Need for Speed The RUN teszt

Need for Speed: The Run (PS3, Xbox 360, PC, Wii, 3DS)

Megjelenés: 2011.11.18.

Need for Speed: The Run Logo

Már régóta megszokhattuk, hogy a Need for Speed sorozat az izgalmas autóversenyek koronázatlan királya évről-évre, azonban ehhez képest is, az új rész egy új dimenzióba emeli a Franchise-t.

A Need for Speed: The Run-ban Jack-et, a törvényenkívüli autóversenyzőt alakítjuk, aki két végén égeti a gyertyát. Vadásznak rá a jófiúk illegális autóversenyei miatt, azonban az alvilág sem kedveli túlzottan stiklijei miatt, így egyetlen esélye az marad, ha elmenekül San Francisco-ból és közben illegális versenyeken indulva megszedi magát.

Need for Speed: The Run PS3

A franchise-t három fejlesztőcsapat fejleszti az EA berkein belül, az új részt a Black Box Studios kapta meg fejlesztésre, mert az előző részeket a Criterion és a Slightly Mad Studios berkeiben készítették.

Need for Speed: The Run Xbox 360

A Black Box Studios nem kisebb lehetőséget kapott az EA-től, minthogy az új Need for Speed-hez a Frostbite 2 motort használhassák fel, ami az új Battlefield 3 fizikájáért és megjelenítéséért is felelős.

Ennek köszönhetően mind a modellek, mind a textúrák tökéletesen ki lettek dolgozva, legyen szó autókról, vagy karakterekről. A fény-árnyék hatások tökéletesen egészítik ki a látványt, az éjjel és nappal játszódó akciódús jelenetek és versenyek, most egy valóban új és minden eddiginél szemkápráztatóbb verzióban térnek vissza.

Need for Speed: The Run Wii

Az izgalmas versenyek mellett ezúttal megjelentek az egyéb akciódús részek is, ahol főhősünknek menekülnie kell üldözői elől és mi útját egyengethetjük, ha helyesen teljesítjük a Quick Time Eventeket.

Amennyiben elhibázzuk, úgy lehet hogy az lesz az utolsó mozdulatunk, de egyes esetekben kapunk még lehetőséget a javításra.

Need for Speed: The Run 3DS

Az exkluzív sportkocsik mellett jelen vannak ebben a részben is az utcai sportautók, így ha valaki nem a Lamborghini-k világát preferálja, lehetősége van akár egy Ford Mustang volánja mögött is végigküzdeni a versenyeket hogy végül elsőként érjen el New York-ba.

Az irányítás, az Arcade vonalat erősíti a játékban, azonban a story mód végére már minden tehetségünkre szükségünk lesz, hogy a keményebb ellenfeleket is sikeresen le tudjuk győzni.

Need for Speed: The Run PC

Légy hát idén is részese, az izgalmas autós játék legújabb epizódjának, melyben a rengeteg forradalmi újítás, mind továbbviszi az elődök által megkezdett sikersorozatot.



További tartalom betöltése.