img

Befaroltak üzletünkbe a Need for Speed: Rivals csodaautói!

Egy éles kanyar után újra befordult a célegyenesbe a Need for Speed sorozat, és legújabb, Rivals alcímre keresztelt epizódjával még magasabbra tornássza játékosai adrenalinszintjét. Menő sportautók, csúcstechnológiás rendőrök és egy soha véget nem érő hajsza - a kérdés már csak az, te kinek a pártját fogod!

Felkeltettük az érdeklődésedet? Teljes hírünkből a további részleteket is megtudhatod!

A Need for Speed: Rivals helyszíne nem más, mint a hegyekkel-völgyekkel és egyéb változatos útvonalakkal teli Redview County, melyet teljesen szabadon bebarangolhatunk autónkkal. Ki tudja - lehet, hogy útközben más játékosokkal is összefutsz, aztán az egészből egy őrületes versenysorozat kerekedik!

A Rivals ugyanis szinte teljesen eltörli az egy- és többjátékos mód közti határvonalat; könnyen lehet, hogy az egyik pillanatban még a gép irányította rendőrök elől menekülünk, a következőben azonban már valódi játékosok szegődnek a nyomunkba, ezzel jelentősen megnehezítve dolgunkat.

Ismét az AutoLog névre keresztelt rendszer az, ami mindezen versenyeknek és kihívásoknak keretet ad - mondhatni ez a NFS: Rivals saját kis közösségi oldala, ahol képeket, videókat, saját autóinkat oszthatjuk meg a világ többi Need for Speed játékosával.

Azt persze már mondanunk sem kell, hogy a játékban több tucatnyi autó közül választhatjuk ki a hozzánk leginkább passzolót, a széleskörű testreszabási lehetőségeknek hála ráadásul teljesen saját képünkre formálhatjuk azokat. A változatosság egyszerűen szemet gyönyörködtető!

A Need for Speed: Rivals PC, PS3 és X360 platformokon már átvehető üzletünkben, később pedig Xbox One és PlayStation 4 konzolokon is elérhetővé válik.

Érdekelnek a játékvilág legfrissebb hírei? Kövesd a Konzolvilág Facebook oldalát, és garantáltan nem maradsz le semmiről!



További tartalom betöltése.