img

Boltunkban a Need For Speed Most Wanted

A Criterion a Need for Speed sorozat egyik legsikeresebb tagját, a Most Wanted -et turbózta fel és mixelte újra a mai trendeknek megfelelően. A Burnout sorozatot a csúcsra juttató csapat apait-anyait beleadott, hogy a régi örökségnek és a rajongók magas elvárásainak meg tudjon felelni.

nfs_mw_screen01

Minden, amit szerettünk a 2005-ös változatban sikeresen átörökítésre került az "új változatba" is, számos más újítással kibővítve. Az újítások közül az egyik legszembetűnőbb rögtön az autópark, mely javarészt a legutóbbi (szintén felújított) Hot Pursuit-ból került át a játékba.

Sokak örömére előre meghatározott pálya, mint olyan, most sem létezik, ugyanis ezúttal egy hihetetlen változatos és igazán hatalmas metropolisz áll rendelkezésünkre, mely csak arra vár, hogy meghódítsuk! Mindezt persze izgalmas autóversenyek és rendőröktől való meneküléssel fűszerezve.

nfs_mw_screen02

A fejlesztők minden eddigi, általuk alkotott autós játék legelőnyösebb tulajdonságait sűrítették a Most Wanted-be. A játék emellett kedvez a multiplayer mód kedvelőinek is, hiszen a fejlesztők most kiemelt figyelmet fordítottak a többjátékos lehetőségek kialakítására. A megújult Autolog rendszert felhasználva csoportosíthatod barátaid, megnézheted elért statisztikáikat és természetesen bármikor szervezhettek mindent eldöntő online versenyeket is.

A futamok teljesítésével tapasztalati pontokra és Speed Point-okra tehetünk szert, melyek révén folyamatosan előrébb juthatunk az internetes ranglétrán. Ezen felül a rendszer kiválogatja neked a Veled egy szinten lévő online játékosokat, így bárhol és bármikor hozzád méltó ellenfeleket hívhatsz ki párbajra!

nfs_mw_screen03

Rendkívül realisztikus grafika: az egyedülállóan élethű város, a gyönyörűen lemodellezett napszakváltozások (vakító fény, vagy az épp lenyugvó nap fényében úszó város), a tökéletesen valósághű autómodellek, melyekről ütközéskor lemorzsolódik a fényezés, az aprólékos vizuális kidolgozottságról tesznek tanúbizonyságot.

nfs_mw_screen05

Izgalmas játékmenet: a rend éber őrei gyakran nyomodban lesznek, azonban a Cool Point-ok ismét segítenek majd, hogy találj egy biztonságos búvóhelyet, amíg a "fakabátok" eltűnnek. Az üldözéseket további élményekkel és lehetőségekkel bővítették, hiszen most már akár segíthetitek is egymást a szorult helyzetekben.

Forradalmi multiplayer rendszer, hajmeresztő üldözések az elvárt magas színvonalon; mindez megtalálható az új Most Wanted-ben!

A Konzolvilág üzletében több platform és kiadás közül válogathatsz. Nagy platformokra akár Limited Edition-t is vásárolhatsz (PS3, X360, PC), melyek az alábbi extrákat tartalmazzák: Dupla Speed Point bónusz 4 órán át, Porsche 911 Carrera S korai hozzáférés, valamint Maserati GranTurismo MC Stradale korai hozzáférés.



További tartalom betöltése.