img

Te lehetsz az utak királya a Need for Speedben

Egy teljes évnyi kihagyás után, megújult erővel tér vissza közénk a Need for Speed-sorozat, amelynek legújabb epizódja teljesen visszanyúl gyökereihez, és ismét a régi fényében tálalja a száguldás élményét a rajongóknak. 

Az alábbiakban minden részletet megtudhatsz a játékról!

A Need for Speed kapcsán a fejlesztők végre meghallgatták a rajongók legnagyobb sirámait, így főként a legendás Underground- és Most Wanted mellékszálak sajátosságait felhasználva, egy olyan játékot alkottak, amelyben a száguldás mellett ismét fontos szerepet kapott például a tuning is.

A játékban Ventura Bay hatalmas városában kalandozhatunk, célunk pedig nem lesz más, minthogy magunk mögé utasítsuk a többtucatnyi verseny során a környék öt nagy tiszteletnek örvendő sofőrjét, ami korántsem lesz túl egyszerű feladat.

Az öt versenyző ugyanis öt különféle stílust igényel tőlünk! A Speed versenyeken így a sebesség, a Style-ban a driftelés, a Build-ben a tuning, az Outlaw-ban a rendőrök elleni küzdelmek, a Crew-ban pedig a többjátékos összecsapások kapják a főszerepet.

Egyszóval tehát a Need for Speedben minden benne van, amit a korábbi részekben olyannyira szerettünk, méghozzá soha nem látott online interakcióval, többjátékos lehetőségek garmadájával, a Frostbite 3 grafikus motornak hála pedig csodaszép küllemmel.

Rendeld meg a játékot még ma, és állj te is rajthoz, hogy felfedezhesd a Need for Speed-sorozat legújabb epizódját, amely végre ismét a rajongók kívánalmainak megfelelően készült el.

Csatlakozz Facebook oldalunkhoz, ha a játékkal kapcsolatos legfrissebb hírekre vágysz, illetve egy aktív gamer-közösség tagja szeretnél lenni.



További tartalom betöltése.