img

NBA 2K22 – Megérkezett az új szezon

Lépj pályára, és legyél a kosárlabda új legendája az NBA 2K22-ben! A nagyszabású sportjáték már kapható üzleteinkben és webáruházunkban.

Az ezredforduló óta töretlen népszerűségnek örvend a Visual Concepts sportjáték-sorozata, az NBA 2K. A kosárlabda élményét évről évre egyre jobb minőségben visszaadó széria legújabb tagja, az NBA 2K22 a mai napon megérkezett konzolokra, és ezzel kezdetét veszi a legújabb évad.

Az NBA 2K22-ben a teljes NBA, illetve a női bajnokság, a WNBA is szerepel, így az egész amerikai kosárlabdavilág élvezhető benne. Válaszd ki a kedvenc csapatodat, vagy állítsd össze a sajátodat a múlt és a jelen legikonikusabb játékosaiból. Építsd fel a saját karrieredet játékosként és csapatvezetőként is, bizonyítsd a tehetségedet a legnagyobbak ellen, legyen szó legendákról, gépi vagy emberi ellenfelekről.

Az új sportjáték teljesen újratervezett játékmódokat kínál. A MyCAREER-ben saját játékost hozhatsz létre, akivel az egyetemi évektől az NBA csúcsáig átélhetsz egy nagyszabású karriert. A MyTEAM módban te lehetsz a főnök, az edző és a mentor egy személyben, hogy összeállítsd, és bajnoki címhez segítsd álmaid csapatát. Ezen kívül bármikor játszhatsz külön meccseket, bajnokságokat akár a gép, akár barátaid vagy idegenek ellen, köszönhetően a változatos helyi és online multiplayer lehetőségeknek.

Pályára lépve pedig élethűbb akcióval találkozhatsz, mint valaha. A tévéközvetítések színvonalát elérő hangulat mellett a még élethűbb animációk és arcok, új támadási és védekezési lehetőségek, új taktikák és sok apró újítás gondoskodik róla, hogy minden alkalommal emlékezetes élményben legyen részed. Ez a kosárlabda eddigi legjobb formája.

Az NBA 2K22 már kapható PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S és Nintendo Switch platformokra. Keresd üzleteinkben és webáruházunkban is!



További tartalom betöltése.