img

NBA 2K21 – Újra a pályán

Indul az új kosárlabda szezon! Megjelent az NBA 2K21, minden idők legnagyobb és legélethűbb kosárlabdás sportjátéka a 2K Games jóvoltából.

Évről évre fejlődik, szépül és bővül a Visual Concepts és a 2K Games legendás sportjáték sorozata, melynek legújabb tagja, az NBA 2K21 fél lábbal már a következő generációban jár. Még fejlettebb látvány és animációk, tévéközvetítéseket megszégyenítő kommentár és prezentáció, megannyi új játékmód és lehetőség. Az NBA 2K21 minden kosárlabda rajongónak kötelező vétel!

A játék gerincét természetesen idén is a MyCAREER mód adja, amelyben létrehozhatod saját játékosodat, és célba veheted a kosárlabdás sztárvilágot. Taposd ki a saját utadat egy hihetetlenül élethű, filmszerű karrier módban! Kezdd az alapoknál, az utcai kosárlabdánál, majd juss be az NBA kötelékébe, és mutasd meg, mit tudsz a legnagyobb arénákban, őrjöngő közönség előtt! A MyPLAYER módban részletesebben testre szabhatod a karakteredet, mint korábban, az eredményeid függvényében pedig új felszerelések, szponzorok és más lehetőségek nyílnak meg.

Ha nem csak játékosként, hanem csapatvezetőként és edzőként is kivennéd a részed az eseményekből, akkor irány az NBA 2K21 újratervezett MyTEAM módja, amelyben a kedvenc csapatodat vezetheted győzelemre. Ez egy dinamikus, folyamatosan fejlődő játékmód, amelyben az egyes évadok (mikrotranzakciók nélkül!) folyamatos újdonságot és új célokat jelentenek. Állítsd össze az álomcsapatot a múlt és a jelen legjobb játékosaiból, és győzd le barátaidat, vagy más játékosokat a számtalan online és közösségi játékmód egyikében!

Fontos, hogy a MyTEAM mód előrehaladását, a virtuális pénzt és minden mást is átvihetsz a következő generációba, így ha PS4-ről PS5-re, vagy Xbox One-ról Xbox Series X-re váltasz, minden megmarad, amit addig csapatoddal elértél.

Tovább finomított játékmenettel és látvánnyal, ütős zenei anyaggal és elsöprő hangulattal az NBA 2K21 a kosárlabdás játékok új szintjét képviseli. Lépj be te is ebbe a világba, teremtsd meg a saját legendádat, és játssz izgalmas meccseket a gép, vagy barátaid ellen, akár a saját szabályaid szerint. Ha kedveled a kosárlabdát, akkor itt a helyed!

Az NBA 2K21 szeptember 4-től kapható PS4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switch-re.



További tartalom betöltése.