img

NBA 2K20 – Üdvözöl az új generáció

A legendás kosárlabdás sorozat, az NBA 2K visszatért, és nagyobb, mint valaha! Az NBA 2K20 a mai naptól kapható PS4-re, Xbox One-ra, és Nintendo Switch-re.

Üdvözlet az új generációban! Ez az NBA 2K20 szlogenje, nem véletlenül – a játék a 2K sorozatok legsikeresebbje, és a világ legjobb kosárlabdás játéka egyben, idén pedig folytatódik ez a hagyomány a legfrissebb, legnagyobb méretű játékkal, amely ebben a szériában eddig készült.

Az NBA 2K20 természetesen minden eddiginél szebb grafikával és animációkkal vár. A játékosok kinézete és mozgása szinte összetéveszthető a tévéközvetítésekkel, a meccseket profi kommentátorok közvetítik, így a teljes NBA bajnokságot a legmagasabb minőségben élvezheted – PS4 Pro és Xbox One X konzolokon még nagyobb felbontásban, még szebb és részletesebb látványvilág mellett!

A játékmeneti csiszolásoknak köszönhetően az NBA 2K20 minden eddiginél több lehetőséget biztosít új cselek kivitelezésére, új támadási és védekezési stratégiák kidolgozására a pályán. Kezdők és haladók is bátran tehetnek vele egy próbát, mert a játék mindenki számára ideális kihívást biztosít, offline és online is. A játék tartalmazza a teljes NBA palettát, a legfrissebb csapatokkal és játékosokkal, de emellett számos más lehetőség is vár.

Tedd próbára magad az utcai kosárlabda világában is, a teljesen átdolgozott Neighborhood játékmódban! Hozz létre saját karaktert, járd be a nyílt világot, és vegyél részt egyedi mérkőzéseken és kihívásokban. Küzdd fel magad a ranglétrán, és juss el az utcai pályáktól az NBA rivaldafényéig! Inkább csapatot vezetnél? A MyTEAM mód erre is lehetőséget nyújt. Intézd az átigazolásokat, dolgozd ki a stratégiát, és vezesd győzelemre a kedvenc klubodat, vagy hozd létre az álomcsapatot legendás játékosokból! Bármelyik válfaja is érdekel a kosárlabdának, az NBA 2K20-ban meg fogod találni a számításodat.

Az NBA 2K20 a mai naptól kapható PS4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switch-re. Válaszd a Legend Edition-t, amelyben az alapjáték mellett 100,000 virtuális pénz, digitális extrák és más boostok is találhatók, hogy előnnyel kezdhesd a karrieredet. Lépj be a virtuális kosárlabda világába a legjobb játékkal!



További tartalom betöltése.