img

MXGP Pro – Motokrossz felsőfokon

Az olasz Milestone népszerű sorozata visszatér, az MXGP Pro pedig minden fronton új szintre emeli a motokrosszos játékok világát.

A legmegbízhatóbb olasz fejlesztőcsapatként a Milestone S.r.l. minden évben számos alkalommal jelentkezik különböző autó- és motorversenyes játékokkal. Év elején a Monster Energy Supercross-nak örülhettünk, most pedig érkezik a népszerű MXGP széria legújabb része, az MXGP Pro. Az új játék címéből nem véletlenül maradt ki a számozás (ez lenne a negyedik rész), ez ugyanis nagy ugrás a sorozat történetében, látvány, játékmenet és lehetőségek szempontjából is.

Az MXGP Pro a professzionális motokrossz világát tárja elénk. Szerepel benne a teljes 2017-es mezőny, az összes versenyző, csapat és motor, akik közé mi, játékosok léphetünk feltörekvő újoncként. A karrierben az MX2 osztályból indulunk, innen küzdhetjük fel magunkat a legnagyobbak közé. Innovációt jelent viszont, hogy nem csak teljes egészében testreszabhatjuk karakterünket és a motorunkat, de egy teljesen nyílt, 1 négyzetkilométer területű létesítményben gyakorolhatunk egyedül, vagy gépi ellenfelekkel szemben. Ennek az új helynek a neve Compound, amit szabadon felfedezhetünk, és teljesítésre vár összesen 30 egyedi kihívás is.

Amint pályára gurulunk az MXGP Pro-ban, rögtön szemet szúr két dolog: a látvány és a fizika. A Milestone egy ideje átváltott Unreal Engine grafikus motorra, amelynek erejét elsőként a Monster Energy Supercross-ban csodálhattuk meg. Csak amíg a szuperkrossz versenyek mind éjszakai arénákban zajlanak, a motokrossz a szabadban, nappal kerül megrendezésre, így most először láthatjuk igazi akcióban a grafikusok munkáját. A korábbinál jóval szebb kidolgozás, élesebb textúrák, élethűbb sár, és szebb bevilágítás jelenti az újdonságok sorát.

A másik dolog a teljesen megújult fizika, ami a kezdőtől a profi játékosokig mindenkinek ideális kihívást kínál, köszönhetően a bekapcsolható vezetési segítségeknek. A fejlesztők az új játékban élethűbb tempót és lendületet, a motorok és versenyzők reálisabb viselkedését ígérik a levegőben és a sárban is. Minden korábbinál jobb terepmotoros élményben lehet részünk, akár egyedül, akár a gép ellen, akár a 12 fős online multiplayer módokban játszunk.

Az MXGP Pro megújult grafikával és kezeléssel, érdekesebb, nagyobb karrier móddal és online lehetőségekkel a Milestone reményei szerint a valaha készült legjobb motokrosszos játékká válik. A produkciónak erre minden esélye meg is van, így érdemes odafigyelni rá! A játék június 29-én, pénteken jelenik meg PC, PS4 és Xbox One platformokra, webshopunkból pedig természetesen előrendelhető!



További tartalom betöltése.