img

MotoGP 22 – Indul az új szezon

Indítsd be a motorokat, mert megjelent a MotoGP 22, a gyorsasági motoros világbajnokság hivatalos 2022-es játéka, az olasz Milestone fejlesztésében!

Fabio Quartararo, Marc Marquez, Francesco Bagnaia és a többi MotoGP sztár főszereplésével megérkezett az idei motoros versenyjáték, a MotoGP 22. Az olasz Milestone csapata még tovább fejlesztette a látványt, a fizikát, a járművek kezelését, és természetesen a tartalmat is. A játék segítségével részt vehetsz a 2022-es MotoGP Világbajnokság teljes szezonjában, benne az összes versenyzővel, pályával és csapattal. Sőt, az összes géposztállyal is, hiszen a Moto3 és Moto2 kategóriák is szerepelnek a kínálatban.

A játék legnagyobb újítása a Nine Season mód, amelyben a legendás 2009-es szezon versenyeit élheted újra, 17 egyedi kihívással, melyek egy-egy nagydíj emlékezetes pillanatait hozzák vissza. A játékmódhoz eredeti videófelvételek és kommentár szolgáltatja a parádés hangulatot.

Ezen felül természetesen visszatér minden, amit a MotoGP sorozatban szeretünk. Saját versenyzőt és csapatot hozhatsz létre, és a legkisebb géposztálytól a királykategóriáig felküzdheted magad a MotoGP ranglétráján, megszerezve a bajnoki címet. Ha pedig nem szeretnél egyedül száguldozni, akkor vár az online multiplayer mód, sőt most először a sorozatban helyi, osztott képernyős kétjátékos lehetőség is választható.

A MotoGP 22 az eddigi legnagyobb, legszebb és legtartalmasabb MotoGP játék! Már kapható PS4-re, PS5-re, Xbox konzolokra és Nintendo Switch-re. Jó száguldást, és izgalmas győzelmeket kívánunk!



További tartalom betöltése.