img

[LEZÁRULT] MotoGP 19 Facebook nyereményjáték

Hamarosan indul az új MotoGP szezon! Légy az elsők között – Játssz velünk, és megnyerheted a játékot PS4-re vagy Xbox One-ra!

Jövő héten visszatér a népszerű MotoGP játéksorozat a 2019-es epizóddal. A MotoGP Világbajnokság hivatalos játéka évről évre komoly fejlődésen megy keresztül, a MotoGP 19 pedig a legszebb, legnagyobb és legtartalmasabb epizód a sorozatban. Ráadásul idén komoly újdonságokkal is számolhatunk! A nagyszabású, részletesen kidolgozott karrier mód mellett történelmi motorok és kihívások is várják a játékosokat, így legendás gépek nyergébe is pattanhatunk, a kihívásról pedig egy vadonatúj, neurális mesterséges intelligencia rendszer gondoskodik. A gépi ellenfelek emberszerűbbek, mint valaha, és úgy motoroznak, mintha csak élő emberek ellen versenyeznénk!

Kezdd a karriert a Red Bull MotoGP Rookies kupában, és küzdd fel magad a nagyok közé, hogy MotoGP világbajnokká válj! A játékban természetesen megtalálható a 2019-es szezon összes pályája, csapata és versenyzője. Játssz egyedül, vagy mások ellen az eSport kompatibilis online multiplayer módokban. A döntés csak rajtad áll!

A játék megjelenése alkalmából, és a Magnew Games jóvoltából Facebook oldalunkon most Te is megnyerheted a MotoGP 19 egy példányát, akár PS4-re, akár Xbox One-ra. Mindkét platformon egy-egy nyertesünk lesz. Nincs más dolgod, mint válaszolni a feltett kérdésre. Ne felejtsd el megjelölni, hogy melyik konzolra szeretnél nyerni!

  • Nevezési határidő: 2019. június 2 (vasárnap) dél.

Mindenkinek jó játékot és sok szerencsét kívánunk. Találkozunk a versenypályán!



További tartalom betöltése.