img

Most már utánvétes rendelés esetén is fizethetsz bankkártyával!

Újabb rendkívül hasznos, nem mellesleg pedig sokkal kényelmesebb és biztonságosabb fizetési lehetőség bevezetését valósítottuk meg nektek itt a Konzolvilágnál annak érdekében, hogy a jövőben már az utánvétes rendelések esetében is tudjatok élni a bankkártyás fizetés előnyeivel.

Hogy miért jó ez?

A fent említett kényelem és biztonság a két legfontosabb kulcsszó, hiszen nem kell az interneten keresztül kiadnod bankkártyád adatait, miközben a terméket ráérsz akkor kifizetni, amikor a futár bekopogott vele az ajtódon, ezáltal kézbe veheted, akár szemügyre is veheted, így garantáltan egy épségben megérkező termékért fizethetsz majd.

Ezen felül nem kell mindig aprót és készpénzt tartanod otthon vagy magadnál, de azért sem kell aggódnod, hogy a futár vissza tud-e majd adni, ha csak nagyobb címletű pénzzel tudsz fizetni neki.

Nem mellesleg a kiszállítók rendszerint rohannak, akárcsak mindenki más, a bankkártyás fizetés azonban sokkal gyorsabb, mint a készpénzes alternatíva, hovatovább nem kell félned attól sem, hogy a kapkodásban esetleg rosszul kapsz vissza, és ráfizetsz a termékre

További tartalom betöltése.