img

Brutális harcok a Mortal Kombat X-ben

Visszatértek a Mortal Kombat-sorozat legendás harcosai, hogy néhány új karakter társaságában immáron tizedik alkalommal is részesei lehessünk a brutális bunyóknak.

Az alábbiakban minden részletet megtudhatsz a játékról!

A Mortal Kombat X ezúttal sem hazudtolja meg önmagát, ezáltal egy olyan klasszikus árkád verekedős játékot élhetünk át a betöltését követően, amelyben a harcok alatt az intenzív és látványos mozdulatok, valamint a brutális kivégzések kapták a központi szerepet. A különböző játékmódokban olyan jól ismert harcosokat vehetünk irányításunk alá, mint Scorpion, Sub-Zero, Raiden vagy Quan Chi, akik mellett vadonatúj karakterek is felbukkannak majd, így példának okáért Cassie Cage, Kotal Kahn vagy éppen D’Vorah.

A korábbi részekhez képest óriási újdonság, hogy minden egyes szereplőt három különböző formájában érhetünk el, így más küllem és képességek társaságában ismerhetjük meg legnagyobb kedvenceinket is. A harcok alatt a Mortal Kombat X-ben immáron nemcsak kiválasztottunk képességeire hagyatkozhatunk, hanem az adott pálya környezetét is fegyverként alkalmazhatjuk, miközben az állunkat is elveszítjük majd a látványos mozdulatoktól, illetve csak a legjobbak által előhívható kegyetlen kivégzésektől.

Rendeld meg a játékot még ma, és a Day 1 kiadásnak köszönhetően nem csak egy Goro DLC-hez juthatsz hozzá, hanem megajándékozunk egy különleges kulcstartóval, valamint egy poszterrel is. Választhatod ezen felül a fémdobozzal és exkluzív Scorpion kinézettel ellátott Special Edition mellett a gyűjtőknek szánt Kollector's Editiont is, amelyben számtalan extra között egy 28 centiméteres Scorpion szobrot, egy fémkártyát és még egy képregényt is megtalálhatsz.

A PS3-as és X360-as változat csak később, 2015 nyarán jelenik meg.

Ha a játékkal kapcsolatos legfrissebb hírekre vágysz, csatlakozz Facebook oldalunkhoz is, ahol több ezer másik gamer vár rád!



További tartalom betöltése.