img

Mortal Kombat 11 – Te vagy a következő!

A NetherRealm Studios legendás verekedős sorozata visszatért, és már kapható a Mortal Kombat 11 PS4-re és Xbox One-ra. Vesd bele magad az új kalandba!

A verekedős játékok rajongói utoljára négy éve örülhettek új Mortal Kombat játéknak. A sorozat mögött álló NetherRealm Studios a legendás Ed Boon vezetésével most készült el a következő résszel. A Mortal Kombat 11 mindent tartalmaz, amiről a rajongók álmodhattak, és április 23-tól elérhető PS4 és Xbox One platformokra, május 24-én pedig várható a Nintendo Switch változat!

A Mortal Kombat 11 története szerint Chronica, az idő istene bosszút akar állni a Föld és a külső világok harcosain, amiért elvették tőle, ami a legfontosabb. Ezért összekuszálja az időt, jelen és múlt keveredik, és harcosok érkeznek minden idősíkból, hogy végére járjanak ennek a világot fenyegető rejtélynek. A Mortal Kombat univerzum összes kedvenc karaktere felbukkan az új játékban, a régi favoritoktól kezdve vadonatúj szereplőkig. A nagyszabású történetes mód látványos átvezetőkkel és hihetetlen akciókkal vár, ezt egészíti ki a számtalan más egyjátékos tartalom: a különböző megmászható tornyok, bajnokságok és egyéb kihívások.

Természetesen akkor sem kell aggódnod, ha nem egyedül játszanál. A Mortal Kombat 11 támogatja a helyi és az online multiplayer módokat is, kimagaslóan jó, lagmentes netkóddal, hogy mindig az akció közepében érezhesd magad!

Változtasd meg kedvenc szereplőidet! Soha nem látott testreszabási lehetőségeid vannak, új öltözékekkel, felszerelésekkel és képességekkel, amikhez saját stílusodhoz igazíthatod a kiválasztott karaktert. Változtasd meg a történelmet, és nézd meg, mit tennének a legendás szereplők, ha módjuk lenne változtatni a múlton. Élvezd a sorozatra jellemző brutális akciót, és természetesen a látványos kivégzéseket is, amikből minden eddiginél több van a játékban!

A Mortal Kombat 11 világa már csak rád vár. Élvezd PS4 vagy Xbox One konzolon, PS4 Pro és Xbox One X támogatással nagyobb felbontásban. Szerezd be nálunk az új játékot, mert a készlet erejéig Shao Kahn DLC-t adunk mellé ajándékba. Éld át a 25 éves legendát az eddigi legjobb formájában!



További tartalom betöltése.